|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 | |
Banned
עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים
|
![]() ציטוט:
![]() נערך לאחרונה על ידי Holy_Templar, 10-05-09 בשעה 19:18. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
חבר פעיל
כללי:: tom
עוסק ב:: בלחשוב איך אני באדיבילדר יותר טוב
|
![]() אם אתם רוצים להעלות את הרמה של הפורום,זכור לי שדרור ארז הציע עזרה ולשתף פה את כולם בידע שלו...
חבל באמת שאין פה עוד אבל.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ועלוש, תודה ששלחת ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
חבר פעיל
|
![]() בקשר לזה אפחד לא יכול לתת לך תשובה דרך האינטרנט אם זה מתאים לך או לא אתה צריך לאט לאט לדעת לפני הניסיון שלך מה מתאים לך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() ציטוט:
חבל היה שם לפחות פורום אחד מאוד חשוב שפה אין אפשרות לפתוח אותו.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בתחרות הקודמת אני זוכר הגעתה למקום 5 לדעתי עדיף להתקדם בקטגוריה קלה יותר והרמה שם עדיין דיי גבוהה,אבל זה כמובן שיקולים שלך.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
|
![]() ציטוט:
זה שסיימתי חמישי זה לא אומר כלום, אני פשוט לא הגעתי מספיק מוכן ויבש, בכל יום נתון אחר הייתי מתמודד על הראשון בקאסט הזה, ומי שיגיד לך אחרת לא מבין שום דבר בספורט הזה. הייתי 82 ואולי אפילו קצת יותר עם ההעמסה על הבמה, אני חושב שבעזרת כמה שיפורים במשך שנתיים בוודאי שאפשר להוסיף עוד כמה קילו טובים של שריר, ולעלות עוד קטגוריה. כל זה כמובן בשאיפה, יכול גם לקרות שאני אהייה שוב ב 82, ואראה כמובן הרבה יותר טוב, אבל בכל אופן ככה אני רואה את הספורט הזה, זו האג'נדה שלי, לצערי המון אנשים שכחו את המהות של הבאדיבילדינג: בניית גוף. מחפשים רק לחטב ולייבש כדי לקבל מקום, אני פשוט חושב אחרת, זה מה שמניע אותי אחרת אני משתעמם...
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Banned
|
![]() יש מספיק אתרים של חומרים ברשת שגם אם יפתחו פה אי פעם אחד כזה לא יגיעו לקרסוליים שלהם
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
עשיתה שיפור מדהים וזה מה שחשוב! ובתחרות הבאה אתה גם תעלה קטגוריה וגם תגיע יותר מוכן! יש לי כבוד לכל באדיבילדר שאוהב וחי את הספורט,אבל יש לי יותר כבוד לאלו שמתקדמים ועולים קטגוריה ולא נישארים במקום רוב הזמן. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה באדיבילדר מעולה שהתקדם הרבה ואחד שיודע את האיזון בין חיים פרטיים + עבודה + עבודה קשה בחדר כושרועל זה מגיע לך הרבה הערכה. לא חכמה גדולה כל היום לשכב תחת ספת הדחיקה ולבלות את כל היום בחזקתו של הפולי-עליון. עלה והצלח
![]() |
![]() |
#72 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Banned
|
![]() אמפרזה תתחיל להחיות את הפורום,אתה עושה צחוק
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אתה לא יודע מה כל צד עשה ולמה אתה משאר את הסיפור כ"מה כבר קרה" מי לא ירצה שיפרסמו קצת תמונות בפורום מוביל ולא כעיקרון של אותם מפתחי גוף שביקשו שוב ושוב לא ליחצן ולפרסם אותם בשום לוגו בישראלבודי אז למה לא לכבד אותם? למה סתם להוציא מילות דיבה עליהם מבלי לדעת כלום...? בסיפור הזה אין לך זכות ולאף אחד אחר חוץ מלקרוביו ואותם המפתחי גוף עצמם ספיציפית לא מדובר פה בלרדת מהעץ הגדול מדובר בעקרון עצמי של אותם מפתחי הגוף אז אשם........לפעמים שתיקה שווה זהב בנוגע המפתחי גוף שבחורים לפתוח אתר יאמר....שזה זכותם המלאה ותיהיה מאוד בטוח שהם לא מתכוונים ורוצים להתחרות הם פותחים אתר לעצמם אם זה להתפרסם ושלל דברים לא הכל קשור לאתר הזה יש דברים אישיים כפי שצייניתי ואציין again לך ולא לאפחד יש זכות להתערב חוץ מהגופים עצמם. בהצלחה לעמית באירופה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
מר דרום 2010,מר דרום 2009, מר צפון 2009, סגן מר ישראל במשקל כבד IFBB 2009
כללי:: הבורר
עוסק ב:: מגדל סוסים -אבטחה
חדר כושר: חסוי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Banned
|
![]() עלוש שלח לי גם אח שלי
*** אחרכך תערוך תאימל:] **נשלח** נערך לאחרונה על ידי עלוש, 11-05-09 בשעה 00:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
חבר פעיל
|
![]() גלעד שאר החברה, אשמח לפורום המדובר עם פריסט והחברה...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
|
![]() ציטוט:
תודה רבה אחי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |