|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
Banned
|
![]() החולצה השחורה נראית פיצוץ
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
מר ישראל עד 75 ק"ג 2007 ו2008
|
![]() "כמה כייף"....כשהרוב מקשקשים!רק שאת הדברים הטובים והיפים,לא משכילים ליראות!?!(או ליקנות)
ממש חבל...
![]() |
#23 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
והקניה היא אמינה ... אשמח שתדבר עם אריאל תגיד לו שקוראים לי צחי עם הוא יכול לעשות הנחה או משו.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | ||
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() ציטוט:
עם כמה שהבד איכותי וכל זה אני יכול למצוא חולצות שמבליטות לי את כל הגוף בשמינית מהמחיר של החולצות שאתה מנסה למכור.
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() אני אישית אוהב את כל השטויות האלה את הבגדים הממותגים אבל באמת שזה יותר מידי אם כל הכבוד ובאמת שאילו
חולצות יפות אבל במחירים האלה אני מביא חולצות של פולו ולקוסט
![]() |
#26 |
|
![]() אכן......מילים בעלות מישקל!ולכן,מיכיוון שכסף באמת לא גדל על עיצים,שווה ליראות מקרוב,וברור,על מה אתה משלם,ולמההההה.....? זכותך לא??
לא קובעים דעה,באינטרנט(כל החיים שלכם באינטרנט)צא וראה,לא חייב ליקנות,שווה=מאוד,ליראות,ולהיתיחס ברצינות!!! בטוח למי שיש עיננים טובות,וחוש לאיכות,לא יטעה,ואולי יקנה!(וזה לא יקר,בכל פרופורציה מכובדת שכזאת) ענה לך המעצב,אריאל,עים 20 שנה בתחום האימונים האישיים,ונחשב מאוד בארץ!!![
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
צריכים לראות את הפריט ביידיים כדי לקבל חוות דעת, ולא דרך האינטרנט, אם זה עולה 250 ש"ח באמת זה מצחיק עדיף חולצות של אד הארדי.
![]() |
![]() |
#28 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
ראיתי,היתרשמתי,הבנתי שזאת החולצה הכי טובה בארץ עדיין אין לי כסף להוציא על זה וגם אם היה,אני מעדיף חולצה שפחות מבליטה ת'גוף של לקוסט לדוגמא במחיר הזה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Banned
|
![]() רציתי להגיד שהיום נפגשתי עם אריאל, וקניתי ממנו 3גופיות.
יש מבחר עצוםם של סוגים של גופיות חולצות!! ועוד.. מאוד מאוד אמין ומאוד יפה !, אני אישית ממליץ בחום לקנות ממנו.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Banned
|
![]() כמה עלו הגופיות?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
את זה אתה צריך לברר בעצמך תיצור קשר עם אריאל באמת שאני ממליץ עליו שבוע טוב. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() כל ההודעות שלא היו רלוונטיות נמחקו .
המשך גלישה נעימה ותשמרו על שפה נאותה . ומי שמעוניין לצאת על מתחרים בפורום שיחשוב פעמיים.
![]() |
#34 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() התרשמתי מאוד!
בהחלט מעוניין לרכוש ביגוד כזה, כל מה שדיגמנת נראה סוף הדרך. השאלה שלי: האם הבנאדם עושה משלוחים? או שהוא מסתובב לפעמים גם בצפון?
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
|
![]() ציטוט:
הפ"ל:0505-665872 אריאל כאמור....
![]() |