|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() היא עשתה קצת בלבול...
טייסי קרב מאבדים קרוב ל 2 קילו בכל טיסה בגלל הכוחות g שמופעלים על הגוף...אז יש כל מיני כדורים ודברים שהם מקבלים באופן קבוע. חוץ מזה יש כל מיני אבקות וג'לים שיש להם בערכת חירום למקרה של שבי או נטישה של המטוס, דברים שיכולים להחזיק אותך הרבה זמן |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() מה זה כוחות g ואיך זה גורם לאובדן של 2 קילו?
אתה מתכוון ק"ג של נוזלים\שריר, או שומן? זה מאיץ שריפת קלוריות. ? מה זה?חח |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כוח ג'י הוא הכוח שפועל על הגוף בזמן תאוצה (כאשר מגבירים או מאטים). במטוס יש המון דומאות אבל גם ביום יום אנו נתקלים בתופעות אלה. באוטובוס למשל, כאשר אתה יושב, והאוטובוס עוצר בבת אחת. אתה "רוצה לעוף קדימה" ולהמשיך בתנועת האוטובוס אבל החיכוך של רגליך עם ריצפת האוטובוס ושל ישבנך עם הכסא מונעים את המשך התנועה קדימה. הכוח שכביכול מושך אותך קדימה הוא כוח ג'י. כוח ג'י יכול לבוא בכל כיווןם וקטורי אם בבת אחת אני תימשך למטה אתה תרגיש "כבד יותר" כאילו שמו משקל רב על כתפיך. ואם תקפוץ ממטוס (ולא תפתח מצנח) תרגיש קל, כמעט ללא משקל. ואף תרגיש בגלל התנגדות האוויר כאילו מישהו דוחף אותך מלמטה. כאשר פועל ג'י חיובי לדוגמא כשהטייס מושך את הסטיק לבטן, המטוס מתחיל לנסוק למעלה כלומר יש תאוצה כלפי מעלה כלומר עליך יפעל כוח בכיוון ההפוך , כי הגוף שלך שואף להמשיך בכיוון ההתקדמות הקודם, ואז תרגיש משקל כבד על כתיפך ובהתאם לגדל התאוצה יגדל כוח הג'י לפי ההסבר הקודם . ואם משקלך 80 קילו, ב2 ג'י תישקול 160 קילו עכשיו תחשוב מה קורה בפניית 9 ג'י! ולכן אף טייס לא מסוגל למשוך פנייה 9 ג'י לאורך זמן וללא חליפת ג'י אני לא יודע בדיוק מזה שורף אבל טייסים מורידים 1-2 קילו אחרי כל טיסה, אני מדבר כמובן על טייסי קרב |
|
![]() |