|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תגיד לי אתה באמת קורא לזה סטייה?! אם היא רוצה להיות דוגמנית על אז זו סטייה?? ![]() מה קרה אם היה מדובר בלהיות כוכב כדורגל או כל סוג ספורט אחר אף אחד פה לא היה קורא לזה סטייה!!! ![]() חחח הצלחת להעלות לי עצבים עכשיו ילד... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כמה אנשים מרימים דברים מהמקרר בטכניקה של סקוואט? כמה אנשים לוקחים אוכל לבצפר בקופסאות ענקיות? כמה אנשים רוצים להיות ענקיים? תכנס לדיון של הדברים שbb עושה ותבין שזה סטייה, מה לעשות , זה שונה זה סוטה מהנורמה זה סטייה. אני לא מתבייש בסטייה הזו.
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() אני מרים דברים בטכניקה של דדליפט
אכלתם אותה אני לא סוטה!
![]() |
#25 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() אתה דווקא נראה קצת קינקי אחי..
ואליאב צודק אל תשנה את עצמך בשביל מישהי! היא אמורה לקבל אותך כמו שאתה, מה כל הבנות אוהבות מטאל וזקן וקעקועים ובאלאגנים? לא, אבל לא אכפת להן, הן אוהבות את ה ליברמאסטר .. :d ככה גם איתך, סתכל היא קיבלה אותך למרות שאתה מכוער, אז השרירים יפריעו לה?
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
אף אחד פה במילא לא בגודל אסטרונומי שגורר תגובות של "איכס". בשביל כזאת רמה תצטרכו להיות לפחות בקטגוריה הכבדה של מר ישראל. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
פתו-אסטרוגן
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
פתו-אסטרוגן
|
![]() ציטוט:
תודה אחי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
פתו-אסטרוגן
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
פתו-אסטרוגן
|
![]() ציטוט:
ובקשר לאיכס יש בנות שכבר אומרות לי את זה אחי הם משוגעות.. אוהבות רק שחיפים עם קוצים בשער |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
גם אם אתה מתחרה אתה לא תגיע לרמה של "איכס". תהיה לך מאסה טובה וגוף חטוב, כמו שאר המתחרים בקטגוריות עד 80 ככה או צעירים.. כאשר בנות אומרות איכס הן חשובות על הממש גדולים כמו המתחרים בבוגרים במשקל הכבד או אולימפיה , חול' וכל זה.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
מנהל ראשי
|
![]() אגב אמיר, יש לי עוד נקודה, זה תלוי על איזה סוג של בנות אתה הולך. סביר להניח שבנות בגיל הנעורים כן יהיו מושפעות "מסטייל " וכל זה, והן באמת אוהבות את הסוג בנים שאמרת. בכל אופן בחורה "סטייליסטית" או "צפונית" כמו שאומרים, תחפש בדיוק מה שהיא. וזה אומר סטיילסט כזה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
פתו-אסטרוגן
|
![]() ציטוט:
רק שאני אומר לך שרוב הבנות היום אוהבות שחיפים עם ריבועים בבטן... לא אמרתי שהיא כזאת.. אבל בכללי.. הבנות היום בקטע הזה זה נפילה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
חבר פעיל
|
![]() תשמע,לדעתי, קודם כל תכנס איתה לקשר רציני ואחר כך תספר לה, מה הלחץ? באדיבילדינג זה לא הדבר היחיד בחיים שלך ואתה יכול לדבר על דברים אחרים אתה לא יכול לדעת איך היא תגיב וזה לא משנה בשלב הזה אז אחרי שיהיה באמת קשר רציני תספר אם תרצה זה עוד לא כלכך חשוב
ובקשר לבנות,המצב גרוע, אני ,שאני לא איזה גדול,חברה שלי אומרת לי שזה מוגזם שזה יותר מדי ובכלל כל הבנות שרואות תמונות\ אותי בלי חולצה, ישר וואי כמה שריריםם יותר מדיי מוגזםם כבר וכל החרטא הזה:o יש אצלנו בנות שאוהבות שמנים:s (שיהיה במה לתפוס ") ויש את הרוב שאוהבות את הערסאווטים\סטייליסטים השחיפים כאלה עם שיער של דורבן מצוי עם קוביות ו50 קילו על מטר 80
![]() |
#37 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
![]() באמת שהן אוהבות... כבר הרבה אמרו לי את זה..הרוב אמרו לי שהן מעדיפות שיהיה קצת מה לתפוס מאשר חטוב. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
חבר פעיל
|
![]() אני מכיר הרבה שאומרות
![]() |
#40 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
אמרו לי את זה שלושה בנות בשבועיים האחרונים. סה"כ הן אוהבות שיש מאסה אבל שהגוף עדיין רך ולא אבן. ואגב הן אמרו בדיוק אותו משפט "שיהיה מה לתפוס" |
|
![]() |
![]() |