|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() תמונה של שגיא,אני בטוח שהוא נראה יותר טוב מ 90% מחברי הפורום
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() שגיא לא נראה רע בכלל, לא על זה צוחקים עליו פה. מי שצוחק עליו צוחק עליו בגלל הגישה שלו(שהוא לא רוצה לעשות אוף סיזן), ואני מסכים בזה שזה החלטה לא נכונה, אבל בסה"כ זאת החלטה שלו וזה לא עניינו של אף אחד. אותו דבר גם לגבי השימוש בסטרואידים. הוא מעדיף שלא, אז שלא ישתמש זאת זכותו. ואותו דבר לגבי ה20 תחרויות שיש לו בשנה.
לגבי זה שהוא נראה יותר טוב מ90% מהפורום, זה נכון. אני אישית תופס ממנו, כי למרות שהוא קצת תמים בקטע של האוף סיזן והחומרים אני מאוד מחזיק ממנו. הוא מראה את עצמו בכל אירוע פיתוח גוף, באופן קבוע כבר מספר שנים ברציפות בהתמדה, הספורט זה החיים שלו ולא צריך להכיר אותו כדי לראות את זה. הבעיה היחידה היא הגישה שלו כלפי החומרים, שהוא מגנה את כל מי שמשתמש כאילו זאת רמאות. אז רק פה יש לו נקודה שחורה ממני, אבל בעיקרון, כל ההמולה שנהייתה סביבו זה בגלל שהפורום הזה מלא בילדים קטנים שרק מחפשים ללכת אחרי הזרם ולא מבררים שניה לפני שהם מדברים. כל אלה שיש להם עניין אישי איתו, זה משהו אחר. אבל חצי מהפורום לא יודע עליו דבר וחצי דבר, וסתם מדבר באויר. יצאתי חפרן.
#3 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() תגיד את זה לאחראים על מר אולימפיה...................... כי אין מתחרה אחד אצלם שלא נמצא על חומרים וזה מעולה כי זה בדיוק מה שהקהל שמשלם כל הרבה אוהב ונהנה לראות את גוף האדם מובא לשיא היכולת שלו לא יעזור לך כלום בין אם חומרים מעורבים בזה או לא.
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() הנורמה צריכה להיות תחרויות טבעיות. אנשים שמחפשים לשבור את הנורמה צריכים לבנות מסגרות של תחרויות לא טבעיות. מי ששובר את הנורמה רמאי ודוחה את הקהל, ולכן הענף לא משגשג.
|
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
כללי:: אמיר
עוסק ב:: לימודים בתיכון
חדר כושר: עוזיאל
|
![]() ציטוט:
עכשיו אם נשאל את כול הפורום אם יגידו שלא שגיא לך בדרך שלך אבל אל תחפור לאנשים |
|
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() בוא נגיד שכל מארגני התחרות יודעים טוב מאוד מי משתמש ומי לא ואם היה אכפת להם יותר מידיי אז הם כבר היו פוסלים את כל המשתמשים.
לא להקטין ראש.
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא מכיר את שגיא, אבל האמת שאם הוא נראה ככה, והוא לא משתמש בממתקים(שאין לי שום דבר נגד מי שלוקח את זה, זה שיקול שכל אחד צריך לעשות עם עצמו), אז וואלה הוא נותן אחלה מוטיבציה למי שלא לוקח גם אם הוא לא ברמה של מתחרים אחרים עדיין הוא נראה פשוט מעולה.
|
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
![]() נורמה לפי ההגדרה שלך? מה קרה, למדת צירוף חדש של מילים, "לפי ההגדרה שלך"?
נורמה, בהגדרה(הנה דוג' לשימוש תיקני במילה), לא יכולה להיות סובייקטיבית עבור אינדיבידואל, הרי החברה קובעת אותה. לכן, ניתן להתייחס אל נורמות בצורה אובייקטיבית, בדיוק כמו שהוא עשה. קשקשן. אמורה להיות נקודה מאחורי בלל המילים חסר המשמעות הנ"ל? |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
כללי:: אמיר
עוסק ב:: לימודים בתיכון
חדר כושר: עוזיאל
|
![]() ציטוט:
בספורט |
|
![]() |
![]() |
#12 |
|
![]() אמרת שטכנית זאת רמאות. אז נכון, על הנייר זאת רמאות, אבל אם כולם מבליגים עליה סימן שזה רק לפרוטוקול.
אתה סתם מקטין ראש עם תגובות מתנשאות ומזלזלות.
#13 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
אם כולם מבליגים על הרמאות הזו סימן שהענף הזה מתנהל באורח בלתי תקין. נערך לאחרונה על ידי hafhaf, 28-04-09 בשעה 13:48. |
|
![]() |
![]() |
#14 |
משתמש פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
אזהרה ראשונה - פרסום אתרים מתחרים על גבי הפורום
|