|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אורי עוד הפעם שינוי קטלני!
תודה על הבאן,ועל החזרת המשתמש.
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: הכיעור בהתגלמותו
עוסק ב:: עד מתי נוב' 09
|
![]() שמע אני לא הכי פעיל פה בפורום (אבל נכנס ממש כל יום) ותמיד תהיתי איך אתה נראה, כשראיתי את הכותרת של האשכול הייתי בהלם וציפיתי לראות בנאדם ענקי,
אבל תשמע, זה עוד אפילו טוב יותר! שינויי רציני ביותר! נראה שאתה באמת יודע מה אתה עושה. המון בהצלחה בהמשך ומאד מצפה לתמונות של ה80 קילו + תמונת שינויי של הפרונט.
![]() |
#3 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
ורק בשבת האחרונה שהסתכלתי על התמונות (כולל זו שהעלתי) אמרתי לעצמי , פאק! ממש גדלתי... ולא שמתי לב לזה בכלל . לטעמי נראתי לעצמי רזה . פתאום קלטתי את השינוי. עליתי עוד במשקל האמת 71.5 ![]() ואל תדאג, אני ב 80 אצלם תמונות של פרונט... ואתן לפני, אמצע , אחרי
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() חחח בואנה אחי היית אשכרה אנורקס
יפה שהחלטת לצאת מהמצב הזה , רואים שגדלת הרבה. תמשיך לתת בראש שיהיה בהצלחה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() תודה לך אחי ... כן הייתי תת משקל
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() יאוו איזה שינוי מטורף אחי
אתה בדיוק הייתה כמוני רק שעליתי קצת ל 57 אבל עדיין אבל אולי תתפריט שלך זה ממש מטורף העלייה שלך |
![]() |
![]() |