|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אתה מציג את הפיתוח גוף כסוג של בעיה...
זה סך הכל תחביב שאו שתמשיך איתו או שיעבור לך מתישהו.. אם בא לך תספר לבחורה שאתה אוהב להשקיע בגוף שלך וכד'.. בחורות אוהבות גברים משקיענים... סתכל על הצד החיובי..
![]() |
#2 | |
פתו-אסטרוגן
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() אךךךךךךך כמה שהמין השני הישראל לא מבין את אומנות הבודיבילדינג ...
תיראה אמיר אחי היקר.. קודם כל בודיבילדינג זה לא רק ספורט סים לב שבמקרה שלנו זה חלק מהחיים וזה דבר שפשוט נתפס וממש קשה לעזוב אותו,אני דווקא מכיר כמה בנות שממש מתלהבות מכל הקטע הזה של שרירים ופיתוח גוף אבל כמובן הם מתלהבות בתור "ידידות" שאתה נכנס לקשר והבחורה נגיד מציעה לך אלכוהול ומסיבות שלא נזכיר פה אסור לך!או שאתה לא יכול לאכול אוכל מסוים שהיא מכינה בישבילך אז זאת קצת בעיה ובכלליות רובן אכן לא אוהבות את זה בגלל שזה "מוגזם" מי ישמע להיות שחיפון כמו מייקל לואיס זה יפה... אחרי שחפרתי והסברתי לך קצת מה עלי עבר מניסיון אישי אתה צריך להיות גאה במי שאתה ובמה שאתה עושה! ובגלל שאתה בן אדם אם ניסיון אם בנות אני מאמין שאתה תבחר את הבחורה המתאימה בישבילך והיא תכבד אותך כפי שאתה! ![]() בהצלחה אחי |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
פתו-אסטרוגן
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אמיר יא פנתר...
שמע כעיקרון היא אמורה לראות את זה עלייך (לפי דרך החיים שלך , לפי הצורה שאתה מתלבש , ולפי הצורה שאתה חי ומסדר את החיים שלך) לפני כחצי שנה היה לי קטע בדיוק כמו שיש לך ובוא נאמר שלולא הבאדיבילדינג אני הייתי היום עם אותה בחורה... בכל מקרה אני לא ![]() ואף אחד לא יוכל להפריד ביניכם.. עצה שלי - אל תנסה לשנות את עצמך בשביל מישהי... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
פתו-אסטרוגן
|
![]() ציטוט:
תודה אחי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אני אני עוד לא בן 14 אבל בוא נגיד ככה לא יודע אם זה כל כך יפה להיות כמו רוני קולמן או מייקל לואיס אבל זה יפה שרירים ולהוית מחוטב תאמין לי .
ולגבי הבחורה הזאת שאתה אוהב אם היא באמת רוצה אותך היא תרצה אותך כמו שאתה עם החסרונות והיתרונות זהו זה מה שיש לי להגיד ועוד דבר אחד אל תוותר על הבודיבילדינג בשביל אף אחת |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
משוואה את קולמן ל מיקל לואיס הטמבל הזה ? אפילו תתואר הכי נמוך שלי עכבר לבנוני לא הייתי נותן לאפס הלואיס הזה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() תשמע,לדעתי, קודם כל תכנס איתה לקשר רציני ואחר כך תספר לה, מה הלחץ? באדיבילדינג זה לא הדבר היחיד בחיים שלך ואתה יכול לדבר על דברים אחרים אתה לא יכול לדעת איך היא תגיב וזה לא משנה בשלב הזה אז אחרי שיהיה באמת קשר רציני תספר אם תרצה זה עוד לא כלכך חשוב
ובקשר לבנות,המצב גרוע, אני ,שאני לא איזה גדול,חברה שלי אומרת לי שזה מוגזם שזה יותר מדי ובכלל כל הבנות שרואות תמונות\ אותי בלי חולצה, ישר וואי כמה שריריםם יותר מדיי מוגזםם כבר וכל החרטא הזה:o יש אצלנו בנות שאוהבות שמנים:s (שיהיה במה לתפוס ") ויש את הרוב שאוהבות את הערסאווטים\סטייליסטים השחיפים כאלה עם שיער של דורבן מצוי עם קוביות ו50 קילו על מטר 80
![]() |
#11 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
![]() באמת שהן אוהבות... כבר הרבה אמרו לי את זה..הרוב אמרו לי שהן מעדיפות שיהיה קצת מה לתפוס מאשר חטוב. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אני מכיר הרבה שאומרות
![]() |
#14 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
אמרו לי את זה שלושה בנות בשבועיים האחרונים. סה"כ הן אוהבות שיש מאסה אבל שהגוף עדיין רך ולא אבן. ואגב הן אמרו בדיוק אותו משפט "שיהיה מה לתפוס" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
אני שונא שמתקנים אותי ושונא לתקן אבל שלושה בנות??? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
עוסק ב:: גויאבות, מישמיש... ירקות, פירות.
|
![]() חלאס כבר כולם לבלבל במחחחחחח מה אתם מקטלגים "בנות העשה" "מגיל 16 עד 23"
בלה בלה בלה כל אחת והטעם שלה... אני מכיר מלא בנות שאוהבות ענקיים ואני מכיר מלא בנות שאוהבים שחיפים אז מה?? היו לי 4 חברות בשנתיים האחרונות, 3 מהם אהבו ענקיים ורק הראשונה אהבה שחיפים אבל שחיפים רצח ותמיד אמרה לי להרזות, וגם בכל זאת הייתה איתי שיש לי מסה. הנקודה היא שאין לכם יכולת לקטלג סוגי בנות לפי גיל, משקל, גובהה או אנעראף מה.. כל אחת והאהבה שלה. הודעה זו נכתבה באהבה ולא על מנת לפגוע ![]()