|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
לגבי הנוז למיטב ידעתי יש חוסר של המוצר כרגע בארץ בכל מקרה לפני שלא ניסית קריאטין טהור/קריאטין אקסטרים לא הייתי ישר קופץ למוצרים האלה לא בהכרח תקבל ממנו תוצאה יותר טובה ולפני שאתה רץ ומוציא הרבה כסף שווה להתחיל מהדברים הזולים יותר שאולי אפילו יפעלו עלייך ממש טוב.
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אני כבר ניסתי קריאטין זה פשוט היה מזמן.....עוד לפני המלחמה האחרונה....(שקלתי בזמן המלחמה 85 קילו!! על 11 - 13 אחוז שומן עכשיו אני 72 על וואלה אני לא יודע אבל אני לא מחוטב בכללללללל....) אז אני פשוט הבנתי שהנוז לא סופח נוזלים לשרירים....שפשוט אני לא יעשה חיטוב אבל עדיין יקבל לוק מנופח ונפוח סתם....בזמן שאניי רודף אחרי הריבועים...
וחחחחחח FAMILY GUY הסדרה האהובה עלי!!.... pennut butter jelly time!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אז רגע קפאין זה בסדר?!?!....והנוז?!....
כי אם כן אני עכשיו מזמיןן |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() כסף יש תודה לאל....ויש דברים שאני מוכן להשקיע עליהם הרבה כמו הגוף שלי....וואללה אני מבין שיקח זמן עד שאני יראה תוצאות אני לא חדש בכל זה....וסבבה אני רוצה עד תחילת הקיץ כבר להגיע לתוצאות הרצויות...ובנוגע לחומצות אני נהגתי לקחת אותם אז...
ועכשיו גם אמרו לי שאני גם יכול לקחת קריאטין וזהו במקום הנוז....והקריאטין גם זול יותר באיזה 100 שקל בערך...וגם אני מקבל איתו יותר אבקה...מה אתם אומרים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() סבבה אבל יש כאן קפאין טהור....אתה אומר לא שווה עדיף ויטה לייף?!
ואם כן ויטה לייף איזה מהם?!?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#9 | |
מנהל ראשי