ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 26-04-09, 01:15   #1
יהודהלה
חבר מתחיל

כללי:: שלום- קוראים לי יהודה, ואני חוקר ומתעניין בתחום פיתוח גוף.
עוסק ב:: אם הכוונה לתחום הספורט- אז אני עוסק באומנות לחימה כבר שבע שנים בערך
חדר כושר: לא ולא. מעולם לא הייתי בדבר הזה.

ציטוט:
פורסם במקור על ידי masquerade צפה בהודעה
[color="cyan"]קודם כל, תעשה טובה ואל תכתוב בפונט המעצבן הזה, אם אפשר.[/color]אפשר- אבל תגיד שלום קודם כל.
דבר שני, אני לא רואה איך קניית ציוד הביתה זולה בהרבה מחדר כושר, שם אתה משלם ויש לך הכל, והרבה יותר. בבית אתה גם מפסיד מקום, אתה צריך לדאוג לזה, לקנות עוד ועוד משקלים עם הזמן, זה פחות נוח.. טוב, עשה מה שנוח לך.אבל אני כן רואה איך קניית ציוד זולה בהרבה יותר מחדר כושר [בכמה מובנים]. אז נכון, שם אני משלם ויש לי הכל, והרבה יותר, אבל זמני מוגבל- לשעות הפתיחה של אותו המקום, ולעומס בני האדם שם, ועוד כנה וכהנה, שמן הסתם אתה כבר יודע.
אבל אתה יודע מה? במבט שני אני חושב שאתה צודק- לפחות בהתחלה לקבל קצת אינדיקציה על כל העסק הזה, ואח"כ להתפתח בכוחות עצמי, אולי. אחשוב על זה.

אם היה לי תקציב מסויים, בטוח שלא הייתי קונה מולטיטריינר. עדיף לך לקנות ספה רצינית, אולי חצי כלוב, מוטות ופלטות. עם אלו אפשר לעשות הכל, בעצם.תגיד יש כאן איזה מקום שבו מוסבר מה ההבדל בין מולטי טריינר- למה שאתה הצעת, ובעצם מה התפקיד של המולטי הזה?.

שכיבות סמיכה-עוד תרגיל, מתיחות לא מעניינות אותי.
שכיבות סמיכה עוד תרגיל? לא הבנתי למה התכונת.

לעלות 30 קילו נקיים ייקח לך הרבה מאוד זמן. זה לא עניין של חודשים וגם לא שנה ולא שנתיים.אני מתאר לעצמי שזה לא עניין של חודש או חודשים, אבל שלוש או ארבע שנים כן?

בלי לפגוע, ידידי, זה נראה שאתה מדבר הרבה ומבין קצת. תקרא עוד מאמרים, תקרא פה מסביב בפורום, ותענה לעצמך על השאלות.
לא פגעת. אבל קודם זה שאומר לך שאתה צודק בתשעים אחוז! תרשה לי לומר לך כי מה שכתבת "מדבר הרבה ומבין קצת", אני לא חושב שזה דרך ארץ לומר לאדם שאתה לא מכיר ככה, ודבר שני אני האמת היא שאני לא מבין בכלל! אפילו לא קצת, וממש אני לא בוש בכך. למה שאבוש בכך? הרבה דברים לא ידעתי ולמדתי!. ואכן הסתובבתי קצת כאן כדי לקרוא מאמרים, ורק התבלבלתי! אשמח אם תדריך אותי מה ואיפה לקרוא.

בהצלחה.

תודה רבה.
יהודהלה מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 26-04-09, 07:41   #2
Masquerade
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלMasquerade

כללי:: אורי
עוסק ב:: חייל ב8200
חדר כושר: אוניברסיטת תל אביב

ציטוט:
פורסם במקור על ידי יהודהלה צפה בהודעה
[/color]

תודה רבה.
אפשר להבין מאיך שאתה כותב שאתה אינטיליגנטי ורציני, מה שאמרתי נשמע יותר רע ממה שהתכוונתי, סלח לי. הכוונה הייתה להחדיר בך עוד רצון לקרוא וללמוד.

לגבי חדר הכושר, תירשם למקום שמתאים לצרכיך.
מולטי טריינר, אם תריץ חיפוש בגוגל תמצא הרבה מהם, זה מכשיר שיש בו כל מיני אפשרויות ותרגילים. אם תקרא פה מאמרים ותגובות של האנשים הרציניים יותר, תבין שאין טעם בתרגילים שהוא מקנה לך, שכן אף לא אחד מהם הוא תרגיל מורכב ובסיסי. יש 5 תרגילים שעליהם כל תוכנית אימונים צריכה להיות מורכבת, אם תקנה מולטיטריינר ולא את מה שציינתי, לא תוכל לעשות את התרגילים האלה.
תחפש בפורום אימונים starting strengh, למשל. התרגילים שאני מדבר עליהם הם deadlift, squat, bent over row, millitary press and bench press.

מה ואיפה לקרוא? צודק, אולי קצת באלגן ויש הרבה. קשה לי להגיד לך מה בדיוק לקרוא, אבל תקרא באתר הראשי כמה מאמרים על תזונה (אני חושב שיש אחד שמדבר על תפריטי מסה ויש בו הרבה מידע על כל מה שצריך לדעת), ומספר מאמרים על אימונים, את זה הייתי מחפש ב"אשכולות הכי טובים" בפורום אימונים.
כמו כן, להסתובב בפורום ולקרוא דיונים, תגובות ותשובות לשאלות.
ישן 26-04-09, 08:00   #3
יהודהלה
חבר מתחיל

כללי:: שלום- קוראים לי יהודה, ואני חוקר ומתעניין בתחום פיתוח גוף.
עוסק ב:: אם הכוונה לתחום הספורט- אז אני עוסק באומנות לחימה כבר שבע שנים בערך
חדר כושר: לא ולא. מעולם לא הייתי בדבר הזה.

Masquerade=אחלה גבר!
ראיתי את ההודעה שלך- והיא גרמה לי לקצת נחת רוח "על הבוקר", כי אני שם לב שאתה בן אדם עם הבנה. ודי לחכימא ברמיזא.
דרך אגב, קראתי את המאמרים שהצעת לי לקרוא- וכבר ציינתי את אותו המאמר "כיצד להגדיל את המסה"- בהודעה הראשונה שלי. כמו כן- אשמח אם תסתכל בהודעה שכתבתי ל"נעל". אתה תבין בדיוק מה המטרה שלי מהכניסה וההמצאות שלי בפורום זה (כבר יום אחד!). ושיהיה לך יום טוב!
יהודהלה מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה