|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() עשיתי את זה רק בשביל להסתלבט על השחיף התורן שיגיד ש3 סטים לשריר קטן זה מספיק. פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח, זה תוכנית בת
![]() ![]() ![]() ![]() הולי טמפלר, לא אישי נגדך אבל תן לי באן. מיציתי והבנתי תפורום שהוא של שחיפים מסכנים, וגם מי שלא שחיף - אדיוט. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תקשיב שנייה לפני שאתה ישר קופץ אני יוצא מנקודת הנחה שזאת התוכנית הראשונה שלך שאתה רק עכשיו מתחיל להתאמן כאילו תוכנית הab הראשונה שאתה מתאמן בה אם היית אומר לי זאת תוכנית הab השנייה והשלישית שלי וכו' הייתי אומר לך לעשות דברים אחרים למשל אני כשאני התאמנתי בתוכנית ab תוכנית ראשונה הייתה בווליום נמוך אבל אחר כך תוכניות אחרות שעשיתי ככל שהתקדמתי עבדתי בווליום יותר גבוה עשיתי תוכניות ש 6-9 לקטן ו9-12 ולגדול ועובדה גדלתי הייתה לי עליה מהתוכנית הזאת של 2-3 קילו אז ישר לפני שאתה קופץ למסקנות בבקשה תן יותר מידע עליך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() עזוב שטויות אחי, מצטער שיצאתי עליך. התאמנתי בעבר תקופה של שמונה חודשים, וחזרתי לפני חודשיים ובחודשיים האלו התמקדתי ב fbw/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() סתם בשביל שתיהיה בעניינים , זאת חרא תוכנית מה שרשמת , עצימות נמוכה מאוד , חבל לא תתקדם ככה אבל בחירה שלך תהנה באימון .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() נמוכה? פחחחח שקט שחיף.
|
![]() |
![]() |
![]() |