|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() I love Mommy
זה המשפט הכי חזק שאתה יכול לקעקע, אנשים יראו את הקעקוע ויגידו וואי זה משהו קשוח בטח בלטינית שאומר איזה זיון שכל על השטן, ואז הם כזה, WTF? הוא אוהב את אמא שלו? עומרי דרך אגב, יום שני או שלישי אני כבר יביא תמונות :P אם בא לך, דבר איתי נלך ביחד liberman730@gmail.com אני הולך לפסיכו..
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
זה קעקוע ראשון שלך? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מנהל ראשי
|
![]() Angel of Death
(מלאך המוות) Thunder god אל הרעם= תור או זאוס) חשבתי אולי במקום,לכתוב משהו באותיות נורדיות עתיקות,הכתב הויקינגי-גרמני שממנו התפתחה האנגלית, אתם בטח מכירים את האותיות,בדרך כלל מופיעות על אבנים או בסרטים על פנטזיה מפלצות וקסמים האותיות בסגנון הזה: http://www.omniglot.com/writing/runic.htm |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מנהל ראשי
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ראיון גאוני, יפה ומקורי... השמאלי באמת יפה ה - OF נמצא באמצע ויוצר אפקט מעניין... אם אתה רוצה אני מוכן לעזור לך לערוך בפוטושופ, ואז תוכל לדעת איך הוא בא לך על הגוף ואם הוא מתאים לך או לא... בדיוק כמו שאתה מודד בגד בחנות...
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() גם הכתב הנורדי העתיק וגם האנגלית העתיקה יפים.
הבעיה היא שהאנגלית העתיקה נראית כמו קעקועים של Skin Heads... מבחינתי כל ארגוני ה"טוהר" למיניהן הרסו את קעקועי האנגלית העתיקה (והם עשו זאת גם לקעקועים קלטיים דרך אגב). לך על משהו ייחודי, שמסמל רק אותך, בשילוב אלמנט/סמל שמייצג כוח. זה קעקוע שנותן מוטיבציה.
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |