|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
Banned
עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים
|
![]() ציטוט:
קאי לא יהיה מר אולימפיה הוא ניראה מדהים,שייפ מטורף אבל המבנה גוף שלו בעייתי וזה לא יראה אסטתי בחלק מהפוזות שלו ויוריד לו ניקוד...בטח ובטח שמדובר במתחרים כמו פיל ודקסטר...ואם קטלר חוזר לשייפ שלו ב2006 שהוא ניצח את קולמן?קאי הרקדנית גרין יכול להשאר בבית כי חוץ ממקום רביעי (וגם בספק במידה וויקטור ימשיך לגדול ויחזור לשייפ הטוב שהיה לו) אז אני לא אדרג אותו יותר מזה..אנשים עושים ממנו מר אולימפיה ושוכחים עוד מתחרים מעולים שממשיכים להתקדם וחלקם לא רחוקים ממנו ואם טובים ממנו. מי שחושב שמה שרשמתי שטויות...שיבושם לו ושישווה תמונות ![]() וביום שקאי יהיה מר אולימפיה אני אישית שם איקס על האולימפיה כי אם זאת לא שחיטות או שכל המתחרים שציינתי באים בשייפ חרא אז אני לא יודע מזה... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
אני תותח,אתם יודעים שאני תותח? כי אם לא אז תדעו שאני תותח, הא אני גם תותח
|
![]() ציטוט:
אבל בוא נראה איך זה יתפתח=]
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() ומשהו מוזר אצלו בידיים...בבאק דאבל בייספס הם ניראות מדהים אבל במוסט מוסקיולר הם ניראות כאילו הן סתם ידיים קטנות אם קצת סינטול. השנה אחי אי אפשר לדעת ![]() יש לי הרגשה דווקא שקטלר יפתיע קצת...ויקטור ממשיך להתקדם חזק,דקסטר רוצה פעם 2 ופיל רוצה את התואר ![]() אל תשכח עוד מתחרים טובים..טוני פרימן שהשתפר רצח וגם לדעתי מועמד לתואר אם השיפור האחרון שהוא עושה ומענין מה יהיה אם דניס וולף,הוא די איכזב אותי היה ניראה כלכך מעולה חצי שנה לפני האולימפיה של 2008 (אני זוכר רשמו בכל מקום שהוא יקח את קטלר ושהוא מועמד חזק לתואר ויריב מסוכן לקטלר ולדקסטר) ואז אני לא יודע מה צ'אד ניקולס עשה איתו אבל בחודשים וחצי האחרונים הוא איבד ניראה לי איזה 5 קילו שריר בשקט אולי יותר ואני לא מגזים אם הנפילה שהייתה לו. נקוה לטוב ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Don Ali
עוסק ב:: פסיכולוג
חדר כושר: אני פרשתי מפיתוח גוף מזמן .
|
![]() ציטוט:
![]() אני חושב שקאטלר יחזור לשייפ של 2006 כי הוא כבר הבין שאם הוא רוצה לזכות , הוא צריך לחזור להיות מפלצת מסה . המאמן שמכין אותו יעשה עבודה טובה , כמו שהוא עושה עם פיל , ופיל אף פעם לא בא לא מוכן 1000% . דניס וולף איבד 6 קילו שריר נטו בגלל המאמן הדפוק שלו נתן לו דיאטה של ZERO CARBS , וזה מה שגרם לו להרניה בבטן והצטרך אחר כך לעשות ניתוח .. קאטלר הבן Zונה לא יודע מה היה בראש שלו איבד הרבהה מסה מהגב שלו בעיקר!!
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |