|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: חדר כושר
חדר כושר: Holmes Place, דיזינגוף סנטר, תל אביב
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
עוסק ב:: חייל משוחרר!!!
חדר כושר: אין לו שם
|
![]() לדעתי כל עוד אין עירוב של ממתקים אין טעם לעשות מאסה מלוכלכת, ובכלל, לדעתי לא צריך לשחק עם המטבוליזם בצורה הזאת.
הכי טוב לא מלוכלכת ולא איטית מידי.. איזה 300 קלוריות מעל המאוזן.
![]() |
#3 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
|
![]() 300 נחשב מאוד נקי
![]() |
#4 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אבטחה ושמירה
חדר כושר: אין לו שם חחח
|
![]() מסה "נקיה" הכי עדיף, החיטב שלך יהיה גם זריר יותר ותוכל לחזור למסה אחר כך יותר מהר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כל אחד לפי השיקולים שלו .. ולפי מה שמתאים הכי טוב לגוף שלו! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אתם שוכחים שכל מקרה לעצמו
"הכריש" זה שהגעת ל26 אחוז שומן מראה שפשוט לכלכת יותר מדי ופשוט היית צריך לעצור בערך ב18 19 % אני אישית אקטומורף אני הולך על מסה מלולכת, עליתי כבר 10 קילו ואולי 2% שומן מקסימום אני אמשיך עם המסה המלוכלכת עוד 13 קילו שזו המטרה הראשונה שלי ומשם כברק נראה אם אלך לחיטוב או לא לכן בן אדם צריך לעשות שיקולים משלו אם ללכלך יותר מדי או שבקטנה, כמובן שלא להגזים אבל אל תשכח שמסה לא תוכל לעלות לעולם בלי שומן, היחס ביניהם זה עוד משהו שאפשר לתמרן
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
כללי:: ישראל ישראלי
עוסק ב:: איש קבע
|
![]() טעות...
![]() |
#8 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
עלית על במה ? לקחת איזה קטגוריה ? אם לא , אז עדיף שתיהיה בשקט.. זה שאתה גדול במסה לא אומר שאתה מבין משהו מהחיים שלך . לרוב המתאמנים , מסה מלוכלכת היא עדיפה , החיטוב לא יהיה ארוך אלא אם מדובר באנדרומורף שנוטה להשמין ... ואז מסה נקייה זה הברירה היחידה שלו. .
![]() |
![]() |
#9 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() אתה טועה...
מסה נקייה היא ארוכה ביותר ... והרבה כולל המתאמן הרגיל מתייאש מחוסר תוצאות .. או תוצאות של 400 גרם בחודש.. עדיף לאכול כמו ויקינג , אם אתה לא נוטה להשמין כמובן ... אם אתה אקטומורף או מזהמורף... תאכל מלוכלך .. כמובן בטעם ... אם אתה אנדרומורף תאכל נקי אתה תאבד שריר כל כך מהר וחיטוב לא חייב להיות ארוך .