|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Gay lord
|
![]() אוקיי אני שוקל להוסיף לתפריט 600 קלוריות כדי שהתפריט יהיה 3000 קלוריות משהו כזה..
ואז בנוסף לזה להוסיף בימים שאני לא מתאמן שחייה או ריצה.. זתומרת שיהיה אירובי.. איזה 25 דקות שחייה חופשית, מה שבא לי חתירה,פרפר,חזה,גב. או לרוץ איזה 15 שעה.. מה אתם אומרים? ועוד דבר, האם כדאי להוסיף לתפריט מאכלים שיש בהם אחוז שומן גבוה לדוגמא 9% שומן ואז זה מקפיץ את הקלוריות, או להוסיף מאכלים שאין בהם הרבה שומן לדוגמא קוטג' 3% ואז לא יהיה הרבה שומן בתפריט.. אשמח לעזרה, תודה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אורי
עוסק ב:: חייל ב8200
חדר כושר: אוניברסיטת תל אביב
|
![]() תשאר על דברים עם אחוז שומן הנמוך מ5%.
אירובי זה תמיד טוב, אני אישית מעדיף לא לעשות אירובי במסה כי זה "תחמושת" לחיטוב.. אבל אם אתה גם מוסיף קלוריות אז בעצם יש לך יותר "תחמושת" באוכל (תחמושת הכוונה קלוריות שבחיטוב אתה יכול להוריד, או אירובי שאתה יכול להוסיף). אם אתה יודע שאתה תתמיד עם האירובי, אז אתה באמת יכול להוסיף קבוע לתפריט עוד קלוריות. אם לא, אז פשוט כל פעם אחרי אירובי תאכל יותר בהתאם לאירובי. שתבין שהבחירה שלי היא הבחירה הקלה, שכן אירובי חיוני ובריא מאוד!
![]() |
#3 | |
כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
|
![]() ציטוט:
אני אישית לא מוותר על אירובי תעשה 1-2 פעמים לא יקרה לך שום דבר ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Gay lord
|
![]() אופס טעיתי,
15 דקות ככה.. אז כמו שאמרתי אני רוצה להוסיף עוד איזה 600-800 קלוריות לתפריט ואז להוסיף אירובי 2-3 פעמים בשבוע.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
סמל מין
|
![]() אתה לא צריך להוסיף 600 קל' ביום שאתה עושה אירובי כי בריצה ממוצעת של 15 דקות אתה שורף בערך 200 קל' אני חושב אז אין טעם שיהיה לך 400 קל' מעלה מה שאתה צריך כי אז הגירעון החיובי שלך יהיה גדול מדי ואתה תעלה סתם בשומן, תוסיף 300 קל'.
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() זה שאתה הולך למכון זה מספיק בישביל החזרה הביתה תשלים גם את הקלוריות.
![]() |
#7 |
Gay lord
|
![]() אני מתאמן בבית לא במכון,
ואני יכול להוסיף 1-2 פעמים בשבוע שחייה/ריצה אין בעיה ואני ישלים את הקלוריות עד ל-3000. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() אם אתה רוצה תוסיף אירובי.
להוסיף קלוריות במאסה לא ייפגע בך.
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אתה במסה אם אתה יכול להוסיף קלורויות ל3000 או יותר אז תעשה את זה בלי קשר לאירובי או לא אירובי , בכל מיקרה , אתה מדבר כאילו אתה בנאדם שאין לו בעיה לאכול הרבה , הייתי מציע לך לאכול כל יום כמה שיותר אם אפשר להגיע אפילו להכנסה של 3200 קלוריות ביום ואם ממש חשוב לך אירובי אז לעשות שחיה של רבע שעה פעם בשבוע , תגיע למשקל מטרה שלך במסה , ואז תפציץ באירובי בחיטוב , שיהיה בהצלחה .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אל תעשה אירובי, אתה בss איך אתה בדיוק חושב שתתאושש?