|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() מה זאת אומרת לא לטעמך?
אתה ניסית את התכנית או משהו והשוות וגילית שבתוכנית עם ווליום יותר גבוה בהרבה ועצימות יותר גבוהה אתה השגת יותר?
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() גם,בנוסף לתוצאות טובות יותר אני גם נהנה באימונים שלי הרבה יותר בתוכניות עם נפח קצת יותר גבוה.
![]() |
#44 |
חבר פעיל
כללי:: שרגא, כהן שרגא
עוסק ב:: מנקה בחדר כושר...
חדר כושר: אקסטרה ג'ים
|
![]() מאדם מקצועי כמוך לא הייתי מצפה שתבחר תכנית ע"פ ההנאה שאתה מפיק ממנה. לא פעם קראתי כתבים שלך בהם אתה טוען כי בשביל מטרה מסוימת יש לסבול.
שיאים: bench press: 23kg RM5 squat:69.25mg *RM0.5 deadlift: 76.4g RM5 *חצי ירידה ![]() משקל בבוקר: 106 ק"ג משקל לאחר פיפי: 103.4 ק"ג משקל לאחר קקי: 92.7 ק"ג משקל לאחר ארוחת בוקר: 112 ק"ג *מתעדכן לאחר כל ביקור בשירותים. לפניות ,מענות ,טענות ובקשות ...לחץ כאן |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
|
![]() ציטוט:
זאת לא הסיבה העיקרית,שים לב שרשמתי שזה בנוסף לכך שהתוצאות יותר טובות התמזל מזלי והסגנון אימונים שאני נהנה ממנו הוא גם זה שמפיק לי יותר תוצאות.
![]() |
![]() |
#46 | |
חבר פעיל
כללי:: שרגא, כהן שרגא
עוסק ב:: מנקה בחדר כושר...
חדר כושר: אקסטרה ג'ים
|
![]() ציטוט:
![]()
שיאים: bench press: 23kg RM5 squat:69.25mg *RM0.5 deadlift: 76.4g RM5 *חצי ירידה ![]() משקל בבוקר: 106 ק"ג משקל לאחר פיפי: 103.4 ק"ג משקל לאחר קקי: 92.7 ק"ג משקל לאחר ארוחת בוקר: 112 ק"ג *מתעדכן לאחר כל ביקור בשירותים. לפניות ,מענות ,טענות ובקשות ...לחץ כאן |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
חבר פעיל
|
![]() סתם בשביל העיקרון שי הררי שבר היום שיא עולם בסקווט raw 400kg ו אחרי זה עשה 5 סטים דדליפט 300קילו
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Banned
עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Banned
עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים
|
![]() יש מילארד ואחת תוכניות אימונים של PL ושל BB כל אחת למטרה שונה.
בתור אחד שהמטרה שלי זה BB אני אישית לא נסיתי או עבדתי אם תוכניות של אנשים כמו ביל סטאר או ריפטו,לא שאני שולל אותם חס ולילה פשוט לא יצא לי חחח. סקוואט ודדליפט באותו אימון?דבר ניפלא ומי שהיה בהרצאה של בראנצ' וורן זוכר שאפילו הוא ציין שהיה יום בשבוע שלו בלי קשר לשאר האימונים שהיום הזה היה רק לדדליפטים וסקוואט,אישית עלי זה עבד מצוין ולא רואה סיבה שמי שיכול לעשות את זה לא יעשה את זה. הבאן למשתמש THE SUN העוקצן חחחחחחחחחחחחח מיותר לחלוטין ![]() סה"כ הוא בא במטרה לעזור ולתת את דעתו לא לעקוץ או לרדת על אף אחד,הסיבה שהוא הגיב כמו שהוא הגיב לhitman זה בגלל שהוא ישר שלל את העבודה לעשות את 2 התרגילים האלו באותו אימון,תגובה נורמלית לחלוטין שגם אני רציתי להגיב כך כי להגיד כזה דבר בבטחון ניראה לי מטופש. בכל מקרה חג שמח לכולם וזכרו שתוכניות אימונים זה דבר אינדוידואלי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
|
![]() ציטוט:
הבאן לאדון the sun הוא הצטברות של הרבה דברים שבסופו של דבר לא הותירו לנו ברירה אלא להרחיק אותו מהפורום.
![]() |
![]() |
#51 |
חבר פעיל
|
![]() אני חושב שהדבר הטוב ביותר הוא לנסות להחליף תוכנית פעם ב6-4 חודשים, אבל זו דעתי האישית. כמו שגלעד אמר יש המון שיטות ותוכניות ועל כל בנאדם עובד משהו אחר - יש פה עניין של גנטיקה, תזונה, שינה ועוד המון גורמים. מן הסתם בנאדם על סייקל לא יעבוד hst.
אבל זה לא מדע מדויק, ולעולם יהיה אפשר לדעת מה עובד הכי טוב ועל מי. מה שכן, אם עובדים בתוכנית של עצימות אז לא מומלץ להישאר תמיד על אותו טווח חזרות (טעות של הרבה אנשים וגם שלי בעבר). בנאדם שאני מאד מחזיק ממנו ויש לו עשרות שנים של ניסיון בתחום אמר לי שאפילו כשלוקחים חומרים אז לא תמיד כדאי לאנוס את השריר בהמון סטים. לפעמים, גם בסייקל, מעט סטים חזקים ומנוחה גדולה ( להתאמן רק 3 פעמים בשבוע) יובילו לתוצאות טובות יותר. |
![]() |
![]() |