ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

נושא נעול

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 03-04-09, 18:33   #1
Bodybuilder
Banned

שלח הודעה דרך ICQ אל Bodybuilder

ציטוט:
פורסם במקור על ידי jackson%% צפה בהודעה
תקשיב יש לך סוג של אוטיסטיות, אתה אוטיסט ברמה מסויימת ואני מציע לך להיבדק אם אתה חושב שמה שאתה עושה זה נכון....אז אתה בבעיה רצינית... פשוט מרחם עליך
אני אוטיסט ואתה שחיף, ולא משנה איך אתה נראה - אתה שחיף מנטלי, אתה שחיף בנשמה, אתה שחיף במח, אתה חושב כמו שחיף, אתה חיי כמו שחיף, אתה נשמע שחיף, תפרוש.

אני מעדיף להרים ברזל ולהרגיש טוב עם עצמי במקום לאכול ממטקים, לשתות בירה, לעשן סיגריות או להשתמש בסמים !
בקיצור - אני מעדיף לעשות הכול "רק בשביל שלא להיות דומה לאנשים כמוך" ולחיות את האורך חיים הפטופש של כול אדם ממוצע בארץ ובעולם !
1) אלכוהול (שגורם לברוגזים עם המח)
2) סיגריות שדופקות את הריאות ולא רק, הגרוע מכול שעישון - זה בעצם מעשה, שאין לו הסבר ... בשביל מה לעזאזל לנשום עשן ולהוציא אותו אחוצה ? מה ההגיון שמאחורי זה ? (אני מעדיף להזריק חומרים, יש בזה גם צד חיובי)
3) אוכל חרא (שאתם קוראים לו "טעים") אולי זה טעים לרגע, אבל זה חרא, ומהחרא הזה בנוי כול בחור ובחורה בימינו !
Bodybuilder מנותק  
ישן 03-04-09, 19:31   #2
jackson%%
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי bodybuilder צפה בהודעה
אני אוטיסט ואתה שחיף, ולא משנה איך אתה נראה - אתה שחיף מנטלי, אתה שחיף בנשמה, אתה שחיף במח, אתה חושב כמו שחיף, אתה חיי כמו שחיף, אתה נשמע שחיף, תפרוש.

אני מעדיף להרים ברזל ולהרגיש טוב עם עצמי במקום לאכול ממטקים, לשתות בירה, לעשן סיגריות או להשתמש בסמים !
בקיצור - אני מעדיף לעשות הכול "רק בשביל שלא להיות דומה לאנשים כמוך" ולחיות את האורך חיים הפטופש של כול אדם ממוצע בארץ ובעולם !
1) אלכוהול (שגורם לברוגזים עם המח)
2) סיגריות שדופקות את הריאות ולא רק, הגרוע מכול שעישון - זה בעצם מעשה, שאין לו הסבר ... בשביל מה לעזאזל לנשום עשן ולהוציא אותו אחוצה ? מה ההגיון שמאחורי זה ? (אני מעדיף להזריק חומרים, יש בזה גם צד חיובי)
3) אוכל חרא (שאתם קוראים לו "טעים") אולי זה טעים לרגע, אבל זה חרא, ומהחרא הזה בנוי כול בחור ובחורה בימינו !
אני לא מבין מה הקשר אלכוהול, סיגריות ,סמים ואוכל חרא בשביל להנות צריך את כול זה? תחשוב בהיגיון מה שמרתה לא קשור אחד לשני... לגבי שחיף,אני מבין שאתה באדיבלדר קטלני ואתה אחושילינג גבר ביגלל כול מה שאתה עושה עזוב אתה נישמע מתוסכל על החיים,ואני מגיע למטרות שאני מציב לעצמי מבחינת פיתוח גוף וזה הכי חשוב מבחינתי,בנוסף לכך אני גם יודע להנות מה שאתה לא....
אני בטוח שמטרות העיקריות שלך בחיים הם לעשות מישקלי עבודה יותר גבוהים וזהו..והעולם היחידי שאתה רואה זה במחשב אם אתה מבין למה אני מיתכוון
jackson%% מנותק  
ישן 03-04-09, 19:35   #3
Holy_Templar
מנהל הפורום

הסמל האישי שלHoly_Templar

חדר כושר: חדר כושר
שלח הודעה דרך MSN אל Holy_Templar

טוב חבורה של ילדים מוכי כאפות ..

נמאס לראות את הויכוח התפל שלכם , מלא בקללות וגידופים ..

אתם חבורה של עברייני מקלדת שהצליחו לקחת פוסט ולהשמיד אותו..
נושא נעול