|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים
|
![]() ציטוט:
ויש אנשים שלא בזין שלהם ליסוע לקיבינימט לחצי שנה להיתפגר כמו שאמרנו כל אחד והסרט שלו. שבת שלום לכולם ![]() הסיבה היחידה שאנשים עושים דברים כאלו זה אך ורק בגלל הנאה... |
|
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
lordic אתה לא ממבין תקטע אני רואה אין שום בעיה לקחת את הספורט לאן שרוצים,כול אחד וההחלטה שלו אבל כשלבחור בן 17 או 20 לא משנה ביכלל יש גישה של מיקצוענות אבל הם רחוקים מלהיות כאלה ומוותרים על טיול כי אין איפה להיתאמן,אני לא מבין בשביל מה הוויתור הזה בעצם למה הוא טוב נערך לאחרונה על ידי jackson%%, 03-04-09 בשעה 18:02. |
|
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
כללי:: בן-אדם
עוסק ב:: רוצח שכיר
חדר כושר: אין לי חדר כושר, רק מקום שאני מתאמן בו
|
![]() ציטוט:
אם כי להפסיד טיול בשביל דבר כזה זה די דבילי. |
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
בקשר לציטוט השני,כל אחד ודעתו. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אגב מה הקטע של ברני הדינוזאור?תאמת ניראה לי בחרו אחלה פדופיל כדי שילבש את החליפה שלו כל היום מחבק ילדים... |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אתה שוכח גבר שאף אחד לא מתחיל ברמה גבוהה אחי וכדי להגיע לשם צריך יותר מסתם להשקיע ![]() וטיול לחצי שנה בלי זיוני שכל ורק כייף כל היום זה בהחלט חלום אבל גם הצלחה בפיתוח גוף זה גם חלום...סתכל רוב הילדים פה גוף מטרה גוף מטרה ומביאים לך תמונות של מתחרים שלא בטוח שיגיעו לרבע מהם אבל למה להתיאש?העיקר לנסות ![]() וכדי להגיע לזה צריך לקרוע את התחת ולתפור אותו בחזרה. |
|
![]() |