ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

נושא נעול

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 02-04-09, 15:45   #1
king l8
חבר פעיל

הסמל האישי שלking l8

וואלה אחי תהנה כמה שאתה רק יכול .. !

משקל: 95
גובה: 1.85
מסה בכל הכח בלי לראות בעייניםם !
king l8 מנותק  
ישן 02-04-09, 16:13   #2
Pro_XXL_Universe
Banned

עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים

אני ישמע אולי חנון בעניי חלק מכם אבל סה"כ מי שיחשוב את זה שידע מראש שהוא על הזין שלי.
אני באמת לא מוצא סיבה הגיונית..לבזבז כסף על טיול בדרום אמריקה,תאילנד או הודו ליסוע לאיזה חצי שנה לקיבינימט ולסמם את עצמך למוות בישביל מה?בשיא הכנות איזה רווח תרוויח מהטיול הזה?חוץ מכמה אקסטות שתבלע לא יהיה לך זכרונות של כייף עד סוף החיים אלה רק פלאשבאק שתקבל ואל תגיד שאתה לא תיקח כי אתה תינסע ואתה תיקח.

אמרתי לך תמכור את הכרטיס ותביא לי את הכסף,תודה
ועכשיו ברצינות...לדעתי מקומות ליסוע אליהם ובאמת להנות ולהרוויח מהטיול אפילו דבר או 2 שיכולים לשנות את החיים שלכם זה לדעתי לאירופה,אוסטרליה,קנדה וארצות הברית ויפן,כל השאר?מדינות מוסלמיות אם שינאה שבתור תייר מישראל אין לך מה לחפש שם! או מדינות מלאות בסמים וג'יפה כמו דרום אמריקה,אפריקה,הודו ותאילנד?ביזבוז!

נערך לאחרונה על ידי Pro_XXL_Universe, 02-04-09 בשעה 16:18.
Pro_XXL_Universe מנותק  
ישן 03-04-09, 01:57   #3
mmaorc
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי pro_xxl_universe צפה בהודעה
אני ישמע אולי חנון בעניי חלק מכם אבל סה"כ מי שיחשוב את זה שידע מראש שהוא על הזין שלי.
אני באמת לא מוצא סיבה הגיונית..לבזבז כסף על טיול בדרום אמריקה,תאילנד או הודו ליסוע לאיזה חצי שנה לקיבינימט ולסמם את עצמך למוות בישביל מה?בשיא הכנות איזה רווח תרוויח מהטיול הזה?חוץ מכמה אקסטות שתבלע לא יהיה לך זכרונות של כייף עד סוף החיים אלה רק פלאשבאק שתקבל ואל תגיד שאתה לא תיקח כי אתה תינסע ואתה תיקח.

אמרתי לך תמכור את הכרטיס ותביא לי את הכסף,תודה
ועכשיו ברצינות...לדעתי מקומות ליסוע אליהם ובאמת להנות ולהרוויח מהטיול אפילו דבר או 2 שיכולים לשנות את החיים שלכם זה לדעתי לאירופה,אוסטרליה,קנדה וארצות הברית ויפן,כל השאר?מדינות מוסלמיות אם שינאה שבתור תייר מישראל אין לך מה לחפש שם! או מדינות מלאות בסמים וג'יפה כמו דרום אמריקה,אפריקה,הודו ותאילנד?ביזבוז!
הארצות האלה הן הארצות הכי יפות שיש
תאילנד לדוגמה מדהימה ויש בה נופים שתראה באיזורים מאוד מסוימים בעולם. נוף ששונה לגמרי מהנוף האירופאי הקר.
זה חוויה אחרת לגמרי. ביקרתי בלא מעט ארצות ואני אומר לך שבתאילנד הכי נהניתי (כן, יותר מארה"ב).
mmaorc מנותק  
ישן 03-04-09, 02:51   #4
Pro_XXL_Universe
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי mmaorc צפה בהודעה
הארצות האלה הן הארצות הכי יפות שיש
תאילנד לדוגמה מדהימה ויש בה נופים שתראה באיזורים מאוד מסוימים בעולם. נוף ששונה לגמרי מהנוף האירופאי הקר.
זה חוויה אחרת לגמרי. ביקרתי בלא מעט ארצות ואני אומר לך שבתאילנד הכי נהניתי (כן, יותר מארה"ב).
חחחחחחחחחחחחח כמו שwestside אמר הנוף היחידי שרואים בטיולים האלו זה הנוף של החדר שהוא מסתובב חחחחחחח בלי קשר שהמקומות האלו חרא טהור!ואירופה זה מקום מדהים אם נופים הרבה יותר מרשימים ומרהיבים מאשר במדינות המוכות איידס האלו!בלי קשר שאירופה זה מקום הרבה יותר איכותי אני מקוה שיבוא איזה צורר גזען ויבעט את כל האנשים שבאו מהמזרח לשם חזרה לפקיסטן ואפגניסטן ולאלג'יר ולוב ואז יהיה שם עוד יותר טוב!לצערי לונדון היום ניראת כמו "ניו דלהי"
ראיתה פעם את הנוף באירלנד?בסקוטלנד?וולש?הכל ירוק לאורך קילומטרים!אין אי אפשר לתאר את זה וזה רק קמצוץ לעומת מה שיש שם..כל האיזור הסקנדינבי?ובכללי נוף קריר של שלג ושמיים מלאים בעננים באיזור מסוים יכול להיות נוף מרהיב ומדהים!
ותישאל אפילו אנשים כמו קובי חיים שמתמחים בצילום הם יגידו לך.
Pro_XXL_Universe מנותק  
ישן 03-04-09, 18:46   #5
mmaorc
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי pro_xxl_universe צפה בהודעה
חחחחחחחחחחחחח כמו שwestside אמר הנוף היחידי שרואים בטיולים האלו זה הנוף של החדר שהוא מסתובב חחחחחחח בלי קשר שהמקומות האלו חרא טהור!ואירופה זה מקום מדהים אם נופים הרבה יותר מרשימים ומרהיבים מאשר במדינות המוכות איידס האלו!בלי קשר שאירופה זה מקום הרבה יותר איכותי אני מקוה שיבוא איזה צורר גזען ויבעט את כל האנשים שבאו מהמזרח לשם חזרה לפקיסטן ואפגניסטן ולאלג'יר ולוב ואז יהיה שם עוד יותר טוב!לצערי לונדון היום ניראת כמו "ניו דלהי"
ראיתה פעם את הנוף באירלנד?בסקוטלנד?וולש?הכל ירוק לאורך קילומטרים!אין אי אפשר לתאר את זה וזה רק קמצוץ לעומת מה שיש שם..כל האיזור הסקנדינבי?ובכללי נוף קריר של שלג ושמיים מלאים בעננים באיזור מסוים יכול להיות נוף מרהיב ומדהים!
ותישאל אפילו אנשים כמו קובי חיים שמתמחים בצילום הם יגידו לך.
אתה פשוט לא מבין על מה אתה מדבר.
היתי ברומניה, הולנד, בלגיה, גרמניה, דנמרק, אוסטריה, שוויץ, איטליה, ספרד, צרפת, ארה"ב, קנדה ותאילנד.
בתאילנד הנופים מדהימים. הכי נהניתי שם.
mmaorc מנותק  
ישן 03-04-09, 18:50   #6
Bodybuilder
Banned

שלח הודעה דרך ICQ אל Bodybuilder

ציטוט:
היתי ברומניה, הולנד, בלגיה, גרמניה, דנמרק, אוסטריה, שוויץ, איטליה, ספרד, צרפת, ארה"ב, קנדה ותאילנד.
זהו זה, לך לא נשאר שום דבר מהנסיות שלך - לעומת מישהו שמשקיע בפיתוח גוף ויש עליו מסה לא רעה בכלל
דרך אגב אם היתי רואה אותך ברחוב לא היתי אומר WOW, הרי לא רשום לך על המצח שהית בכול רחבי העולם ... לעומת זאת, אם היתי רואה את גלעד מהפורום לדוגמה הולך ברחוב, היתי אומר WOW.
מבין את הנקודה גבר ?

חשוב לציין, שהמילה WOW נכתבה לצורך דוגמה בלבד, לא מתשמש במילה הזאת.

נערך לאחרונה על ידי Bodybuilder, 03-04-09 בשעה 18:54.
Bodybuilder מנותק  
ישן 03-04-09, 19:25   #7
Pro_XXL_Universe
Banned

ציטוט:
אוקי אני מתנצל אדון אייל פלד.
Pro_XXL_Universe מנותק  
נושא נעול