|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני מאמין לך , תן תמונות ברורות יותר בכל זאת כי אם אתה אחד הגדולים הייתי שמח לראות את זה
|
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() מטורף אחי, אתה באמת ענק לגיל שלנו!!
הנה תמונה של החזה שלי בקטן (החזה באמת נראה טוב, אבל כאן נראה יותר טוב, וזה עוד תמונה מסוף החופש הגדול): ![]() אתה מבין, בקטן תמיד זה נראה יותר טוב, תעלה תמונות גדולות אחי שנראה הכל כי אתה באמת ענק! |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() תגובה מאליאב:
מצטער לא התכוונתי שהתגובה שלי תשמע שחצנית ובנימה של שוויצריות , בכל מקרה אני חושב שיחסית לילדים בגילי (טבעיים) אני נראה בסדר גמור ואפילו קצת מעל הממוצע , יכול להיות שמהתמונה לא רואים כלכך הרבה גודל (כמו שאמרתי לדימי - panic , כששלחתי לו אותה לראשונה) . בכל מקרה , אני עדיין בטוח שבמציאות אני נראה יותר טוב ככה גם אמרו המון אנשים פה בפורום... שוב סליחה על התגובה באנגלית פשוט לא ידעתי איך לנסח את זה יפה... ותוספת לתגובה שלו: אליאב עצום, חבל שאתם סתם מבלבלים בביצים ונתפסים לקטנות.. |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
anytime in israelbody store maybe i will teach you a lesson or 2 on posing till than you can ask some of the members how do i look in the reality (night wolf , eliav , kfir , gil granot , Ohad) and lot more |
|
![]() |