|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
מושעה
תאריך הצטרפות: Jul 2006
הודעות: 3,290
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() אני לא ישכח שרוקנתי בשלוק ליטר חלב מועשר בסידן..
כל הסידן שנכנס יצא בדיוק כמו שהוא נכנס חח!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() לדעתי זו הבעיה אצל אנשים שיש להם כאב בטן :
הלקטוז שבחלב מעוכל בגוף בעזרת האנזים לקטאז המיוצר בגופם של יונקים צעירים. אצל בני אדם יורדת רמת יצור הלקטאז בבגרות, ובמקרים רבים מגיעה למצב בו חלב אינו בר-עיכול, מה שמוביל לתופעה המכונה "רגישות ללקטוז" - בעיית עיכול נפוצה. ובאמת בחלב פרה : החלבון העיקרי בחלב (80%) הוא קזאין. |
![]() |
![]() |