|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() אני לא אומר את זה מקינאה, אני יעלה תמונות לפני הגיוס שלי שזה יוצא בסוף חיטוב ותיראו שאני גם לא "כזה נורא" (בלשון המעטה) s:
זוהי רק דעתי בעיניין, וזה הגיע משאילה מתמדת של בחורות (ולא פאקצות של מקושרים או פריחות עירונייות אלא - מושבניקיות/קיבוצניקיות וכו..) אבל לא חשוב כי זה גם מתחיל נושא לשיחה אחר בעיקבות עוד משהו שהם אמרו שכולכם יודעים מה הוא אז אני פשוט ישתוק o: |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
אני רק יכול לומר לך ... שלהגיד שכל מפתח גוף שחושף את הגוף שלו זה בושה, או פסול .. זה טמטום , אין בעיה עם אנשים שהולכים עם גופיות אם לא קר להם (חורף או לא) . ולא כל אחד הולך עם חביות בירה דמיוניות מתחת לידיים שלו , אלא אם הגב שלו עצום .. באדי בילדרים הולכים ככה, כי ככה הם יכולים ![]() ואתה מפספס את הנקודה, בחורות לא אוהבות באדי בילדרים הם אוהבות דוגמני תחתונים .. אם אתה מתאמן בגלל בחורות , אז אתה בעסק הלא נכון .. תיהיה שחיפון עם ריבועים בחורות יאהבו אותך . אני שואף להיות עצום לא בגלל בחורות ..(יש לי מספיק מהן) אלא כי זה פשוט ככה, ויקינגים צריכים להיות גדולים . גבר צריך להיות גבר.
"Yes, if you squat wrong it fucks things up. If you squat correctly, those same fucked-up things will unfuck themselves." - Mark Rippetoe - נערך לאחרונה על ידי Holy_Templar, 18-03-09 בשעה 09:05. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
אני לא מצפה מאדם כמוך להבין מהי המשמעות של ויקינג... אז נבליג ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |