|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
אגב, המיתוס הזה נותן עוד סיבה לכך שפיסיוטרפיסטים לא צריכים לתת המלצות לאנשים בריאים. שרגא, בעקרון אני קרוב לדעתך, אבל הבעייה האמיתית לדעתי, היא שאנשים הם עם קיצוני, הם לא יכולים לעשות אימון קצר וללכת הביתה אלה חייבים להיות שעה וחצי בחדר הכושר. בכל אופן, אנשים גם נוטים לקפוץ מקיצון אחד לשני והדוגמא של לא לעשות ידיים נכללת כאן. מה הבעיה בלעשות שני סטים באימון לשריר קטן?
__________________
מדריך חדר כושר מוסמך מוינגייט. http://www.israelbody.com/showthread...358#post821358 לוג האימונים שלי. שיא נוכחי ל5 חזרות בבנץ - 145 ק"ג . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Dec 2008
הודעות: 164
כללי:: שרגא, כהן שרגא
עוסק ב:: מנקה בחדר כושר...
חדר כושר: אקסטרה ג'ים
|
![]() ציטוט:
אי העבודה על ידיים (ושרירים קטנים בכלל) אינה קיצוניות. העובדה שרוב האנשים עובדים עליהם בעבודה ישירה, וכי הדבר מקובל (באופן כללי כמובן) אינה מצדיקה את העבודה עליהם! את זה מתאמנים מתחילים צריכים להבין. מדוע לא לבצע שני סטים באימון לשריר קטן? זה מיותר לגמרי. אם קראת את מה שכתבתי, אפילו רק בהודעה הראשונה תבין שהדבר גורע יותר ממוסיף. בשביל "הרגשה טובה" והצדקה פסיכולוגית, אני מוכן לוותר על העקרון הזה, ומי שלא מסוגל בלי יוכל להוסיף סט יחיד לעבודה על הבייספס והטרייספס,לדוגמה. בכל זאת המלצתי היא אחרת, וכל מי שהפנים את הדברים הנבונים שנאמרו באשכול ידבוק בבסיס המקורי ללא הוספת עבודה מבודדת על שרירים קטנים, שעובדים בכל מקרה בתרגילים המרכזיים. יום טוב.
__________________
שיאים: bench press: 23kg RM5 squat:69.25mg *RM0.5 deadlift: 76.4g RM5 *חצי ירידה ![]() משקל בבוקר: 106 ק"ג משקל לאחר פיפי: 103.4 ק"ג משקל לאחר קקי: 92.7 ק"ג משקל לאחר ארוחת בוקר: 112 ק"ג *מתעדכן לאחר כל ביקור בשירותים. לפניות ,מענות ,טענות ובקשות ...לחץ כאן |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() .למה הכוונה גב חזק? גב תחתון ממש לא.
מהמחקרים שאני מכיר, אין גם קשר בין כוח בגב התחתון לבעיות גב, הסיבים האדומים בגב הם אלו שאחראים במהלך היום לשמירה על היציבה ולכן דווקא סיבולת נמוכה בגב התחתון יוצרת כאבי גב ולא כוח נמוך. אם אתה מכיר מחקרים שאני לא, תביא לכאן. שרגא, אם כבר הזכרנו סיבים אדומים, אז עבודה איזומטרית כשהמפרק במצב שמאפשר את זרימת הדם הכי טובה, כמו שקורה לדוגמא בדדליפט לביי ולתאומים, היא כנראה דרך נהדרת לגייס בעיקר סיבים אדומים ולא לגרום להם הרבה נזק. הקייס היחיד שיש לך לדעתי הוא לגבי לחיצת החזה ולחיצת הכתפיים וכאן צריך לברר את דפוס ומידת הגיוס של הטריי לפני שקופצים למסקנות. אה ואל תדאג אני מתאמן בfbw וגם נותן למתאמנים שלי תוכניות כאלו כך שאין לי מה לנסות על בשרי. ארבל, ברצינות, העקיצה כוונה אלי בין היתר?
__________________
מדריך חדר כושר מוסמך מוינגייט. http://www.israelbody.com/showthread...358#post821358 לוג האימונים שלי. שיא נוכחי ל5 חזרות בבנץ - 145 ק"ג . נערך לאחרונה על ידי barakav, 08-03-09 בשעה 23:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
איפה ראית מחקרים שבדקו בצורה מבוקרת אנשים עם דדליפט חזק ובעיות גב והקשר ביניהם? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש לי הרגשה שאתה לא יודע לקרוא את המחקרים שאתה קורא. אני עדין אקח מילה של פיזיותרפיסט מאשר מילה של אחד שסיים ללמוד בוינגייט. יש לי הרגשה שהמחקר דיבר על בעיות גב באופן כללי לאנשים רגילים, לא לאחד שבא כולו מקוצר וקמוץ ופתאום בא לעשות תרגילים. כמו שקיצור שרירים בכתפיים עלול לגרום לבעיות די חמורות בכתפיים (בעיקר לאנשים בעלי קיפוזסיס) כך חוסר גמישות באמסטרינגס עלולים לגרום לבעיות גב, במיוחד בתנוחות שדורשות אמסטרינגס גמישים די. ואני לא מדבר על אנשים שרק התחילו להתאמן או כאלה שלא יודעים איך להשתמש בגוף שלהם (כל ה buttwinks בסקוואט וכו'). אני מדבר על אנשים שבאמת יש להם קיצור באמסטרינגס. אני מכיר אחד כזה שלא יכול לרדת יותר ממקביל בגלל זה. אם הוא ירד, לא רק שהוא יאבד מאפקטיביות של הסקוואט כי הוא יאלץ להרפות את האמסטרינגס, גם הגב שלו יתעגל וזה לא יהיה נחמד לחוליות שלו כשיש עליו מוט. הבעיה היא שאתה כותב כמו טרול ב90 אחוז מהפוסטים שלך, לא הדעה שאתה מחזיק בה.
__________________
ההגיון מאחורי בניית תוכנית אימונים טובה - קרא לפני שאתה בונה תוכנית אימונים - נכתב על ידי גיא.ו תוכנית SS למתחילים - נכתב על ידי רן כהן נערך לאחרונה על ידי Dark_Muse, 08-03-09 בשעה 23:32. |
|
![]() |
![]() |