|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() בתמונות עם המכנס הירוק אני הייתי בשיא החיטוב, והייתי שם חם וגם עשיתי שריר בגב,ביד אחורית ובבטן.
בתמונות עם הדגמ"ח אני במצב קר ועל אחוז שומן קצת יותר גבוה ועשיתי רק שריר בבטן, כל השאר רפוי. הבדל של 4 חודשי אימון(חודש ראשון מתחילים, חודש אחרון חיטוב) ועוד כמה חודשים של אימונים בבית(זה היה לשמר את ה"גודל" שקצת פיתחתי בבית, אבל נעצרתי עד שהתחלתי ללכת לחדר כושר :\ ) ניסיתי ואני חושב שגם הצלחתי לעשות את התמונות באותם הגדלים כדי ליצור השוואה גם ברוחב גוף וכו'... אני לא מבין בגב, אבל הדבר היחידי ששמתי לב אליו זה החלק מעל המתניים(צורת גוף גיטרה) ![]() ופרונט, מבואס רצח מה"התקדמות" של החזה ![]() אני צריך לדעת אם באמת התקדמתי, כי אישית אני לא ממש רואה שינויים, רק במשקל עליתי. נתונים מפעם: משקל : 75-78 לא סגור על זה גובה: 1.84 יד(קרה): 36 בלחץ. נתונים מהיום: משקל: 85-86 גובה: 1.84 יד(קרה): 38 בלחץ.
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
|
![]() רואים שינוי אבל חסרה מסה כל הכבוד תמשיך כך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אחי כמה זמן עשית את השינוי הזה? (בחתימה)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() את השינוי עצמו עשיתי תוך חודשיים שלוש(נניח בתמונה למטה אני 11 אחוז שומן, אז את השינוי עשיתי על 12 אחוז שומן).
ואחרי שנה בערך של אימונים בבית וקצת עליה במסה עשיתי את התמונה שרואים בחתימה(כמו שרשום זה השיא שלי מבחינת החיטוב).
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() לאיפה עלו 10 קילו ????
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() זה מה שאני מנסה להבין...
הדבר היחידי שעולה לי לראש זה נוזלים,ידיים(לא הרבה), גב ורגליים.
![]() |
#7 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() רואים שינוי טוב אחי..
אבל חסר מסה ועובי תמשיך לעבוד ולאכול נכון ותגיע רחוק רצון כבר יש.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אחי אם אתה רוצה להשוות אז תצתלם שהשרירים חמים, ותפעיל את אותם שרירים שהפעלת בתמונה בשיא החיטוב.
זה כמו שתצלם תביספס שלך שהוא חם, ואז אחרי כמה חודשים תצלם אותו שוב שהוא במצב קר וזה יראה אותו דבר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וגם אין לי תמונות ישנות שהגוף שלי קר... בנוסף עכשיו חורף אני לא מתכוון להצטלם בחוץ(בבית האור לא משהו אז לא רואים כלום)
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() רואים שינוי טוב אחי ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() עכשיו שאני מסתכל אז כתפיים וטרפזים התפתחו.
גב- רחב גבי, חוץ מזה לא רואה רגליים- שינוי אדיר אבל לא צילמתי אותם אף פעם(לפני החדר כושר) יד קידמית- 2-3 סמ' היקף יד אחורית- כנ"ל בטן(?) חזה לא רואה שינוי מישהו רואה משהו אחר?
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אחי יש מצב שאתה מפרט על התפריט שלך,על האימונים ועל התוספים,בתקופה של השינוי בחתימה למטה
חח סורי על החפירה ותודה.
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() סבבה של שינוי, אבל לא מספיק, צריך עוד הרבה מאסה .
בהצלחה =] |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אימונים במשקלי גוף... כל מה שאתה חושב עליו. באירובי הייתי רץ בקצב קל 40 דקות ריצה. אכלתי דברים בריאים בעיקר חלבונים ופחמימות מורכבות, לא עקבתי אחרי תפריט אם זה מה שאתה רוצה לשמוע..
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() אחינו יש יותר מדי שומן ככה שלא תוכל לראות הבדל רציני...
צריך להתחיל מהשורש שזה אימוני אירובי אינטנסיביים ואח"כ לעלות במאסת שריר עם אימוני כוח רציינים. ככה לא תגיע רחוק! |
![]() |
![]() |