|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אבל תאכלס, רישוס צודק במה שהוא אמר, לפי הניסוח אפשר ללמוד הרבה על איך שהבנאדם מתאמן.
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() נו באמא ש'ך מה אתה נדחף עכשיו לפסיכולוגיה? תחשוב מה שבא לך, לי זה לא מזיז בשיט כי אני לא מתאמן בשבילך ולא בשבילו אלה בשבילי. והמשקלים בחתימה שלי הם כדי שתהיה לי אישית מוטיבציה להתאמן כדי לשנות כמה שיותר את החתימה. זה לא בשביל להשתחצן וזה לא אומר שיש לי טכניקה גרועה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אני מאמין גדול בלהתחזק בשביל לגדול
ברגע שמגיעים לרמת כוח מסויימת הגודל יתחיל לבוא, זה פשוט יקח קצת יותר זמן מבאימוני פיתוח גוף נטו לדעתי שילוב של אימוני כוח והיפטרפיה באותו אימון זה פתרון הכי יעיל למתאמן הממוצע לדוגמה אימון חזה bench press 3x3 80-90-100% incline dumbell press 3x8
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() מה שהוא אמר שמראה יותר חשוב ממשקל?
גם אני יכול לומר זאת , זה לא אומר שאני בהכרח עובד עם משקל קל או טכניקה לקויה כפי שמר רישוס ציין . יש אנשים שיעדיפו להיות לא אסתטים , על אחוז שומן גבוה , אבל לדחוק משקלים לשמיים , יש אנשים שיעדיפו ההפך , לא ידוע מה רע בכל אחת מהדעות.
![]() |
#6 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() זה המשקלי עבודה שלך או שזה הrm שלך?
כאילו זה מה שאתה עושה על בסיס שבועי(אם כן אז כמה סטים כ"א?) או שזה המקסימום? לפותח האשכול.... אגב, איך יותר קשה להעלות משקלים, בבנץ' פרס באחיזה קצת יותר רחבה מהרגיל או רגילה?(אני אוחז רחב יותר ושוקל לעבור לאחיזה טיפ'לה יותר צרה)