|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
אזהרה ראשונה - פרסום אתרים מתחרים על גבי הפורום
|
![]() התחרה במר ישראל
מישהו מכיר? \עם כן אפשר תמונות או משהו? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים
|
![]() אנטון אחלה גבר!
ניראה מצוין סטס מכין אותו! יש תמונות חדשות שלו באתר של סטס אם אתה מבין רוסית תסתכל שם הוא ניראה פיצוץ! אבל תבקש ממנו אישור להעלות לכאן. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() יש מצב ללניק לאתר של סטס?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים
|
![]() אני יודע שזה Israsport אני לא יודע מה הסיומת אבל..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() צריך להיות חבר שלו
מישהו יודע איזה מקום הוא זכה השנה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אני אקח 2-3 תמונות שלו עם אביב (ניגרי ענק) מתוך התחרות ואשים כאן.
כמה דק'..
![]() |
#8 |
|
![]() תודה אחי
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]()
![]() |
#10 |
|
![]() מרשים,לא נראה רוסי ת'אמת,הרבה זמן בתחום ?(עם אתה יודע?,תחרויות כמובן)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הוא שוטר בתפקידו ולרוב אפשר לראות אותו צמוד לאישתו שגם היא בתחום הפיטנס. נראה בחור מאוד חביב. לא מכיר אותו באופן אישי אז אין לי מידע מעבר.
![]() |
![]() |
#12 |
|
![]() סחטיין לא ידעתי שאתה באר שבעי
גרייטשייפ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() מישו יודע מה הנתונים שלו בתחרות?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() אנטון בנאדם סבבה, איש שיחה מעניין, מאוד אינטלגנט, וגם ספורטאי מוכשר.
יצא לנו דיבור ממש טוב בתחרות ושמרנו על קשר אחר כך. לגבי נתונים אני יודע שהוא היה יבש לגמרי וכמעט כמעט נכנס ל 75, אבל עמדו איתו על קוצו של יוד, ובגלל כמה עשיריות גרם הכניסו אותו ל 82.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() קאטנרי. לא הייתי שם כבר שבוע וגם העתיד לא נראה ורוד יותר
![]()
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ד"א ניגרי רואים אתך במר צפון? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() מה לומד? עובד עדין בטבע?
![]() |
#18 | |
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
|
![]() ציטוט:
כן. זה 7 קילו הבדל ואנטון גם קצת יותר גבוה, אבל הייבוש עושה הבדל גדול.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
|
![]() ציטוט:
ב 75 היו לו סיכוים טובים מאוד להתמודד על הראשון, ובאמת הצטערתי בשבילו. אמרתי לו שיעשה סיבוב בחוץ, יקיף את האולם ויישקל שוב, אבל ההנהלה החליטה שהשקילה הראשונה היא שנחשבת. ברור שאני אגיע לצפות במר צפון.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() מתי זה מר צפון?איזה מיתחרים יבואו לשם?להיתחרות .....(אני o16 משו נידפק לי במישתמש ההוא)
|
![]() |
![]() |