|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
מנהל ראשי
|
![]() אם אתה מתכנן בכלל לא להתאמן אתה יכול ללכת על הפרפקט 3000:
http://www.israelbody.org/Index.asp?...yID=100&Page=1 המוצר מתאים גם לאנשים שלא מתאמנים כיוון שהוא מכיל 80% פחמימות מורכבות, בן אדם שלא מתאמן לא צריך כמויות גבוהות של חלבון ולכן מוצר כמו זה שמבוסס בעיקרו על פחמימות יהיה אידאלי בשבילך, מה גם שהמוצר הוא רק 1% שומן. אני פוגש הרבה אנשים במהלך השבוע, גם אנשים שהם בתת משקל ומחפשים לעלות במשקל (ולא מתאמנים) המוצר הזה תמיד נותן את הפיתרון הכי טוב, אני יכול להגיד לך שלקוחות מאוד מרוצים מהמוצר הזה ורואים איתו עליה בצורה משמעותית. במידה ותרצה אשמח לתת לך גם הוראות שימוש אישיות שמתאימות ספיצפית אלייך, שלומיק
#22 |
חבר פעיל
|
![]() תירשו לי את האייסי קיו שלך פה בקשה...
|
![]() |
![]() |
#23 |
מנהל ראשי
|
![]()
#24 |
חבר פעיל
|
![]() פרפקט 3000 יכול להיות מיועד לכאלה שלא מיתאמנים???
|
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() אחי אני גם מנסה לעלות במשקל אחרי שהתייעצתי עם הרבה אנשים , סתם לידע כללי תשמע מה שאמרו לי , אם תיקח תוסף מזון שכולו שומן או רובו , הוא יוסיף לך ביום נגיד גג 1000 קלוריות ? תאכל 2 שקיות אפרופו גדולות מה ההבדל ?
שניהים זה לא דברים שהכי בריאים לגוף ויגרמו לך רק לעליה באחוז השומן , בכל מיקרה כמה אפשר לעלות עם הסיריוס מאס בחודש ? אפשר להגיע לעליה של קילו וחצי ? ואם לוקחים כל יום לכמה זמן הוא מספיק ? |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() עדיין לא הבנתי מה אני צריך לקחת??? סרייוס או פרפקט???
|
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() מה נסגר איתך נשמה,אתה תבחר מה שאתה רוצה הם זההים לא יקרה לך כלום אם תיקח את זה או את זה,כמו ששלומיק המליץ לך פה הוא המליץ על הפרפקט 3000,תקשיב לבחור הוא מדבר מנסיון.
#29 |
חבר פעיל
|
![]() כן גם אני חושב שהוא צודק אני סומך עליו אבל אם למישהוא יש עוד דעה אשמח לישמוע...
|
![]() |
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|
![]() בתור אחד שיש לו נסיון עם הפרפקט אני יכול להעיד שזו אבקה מאוד חזקה מכל האבקות שיש...
שמע זה 3000 קל" ליום. בנוסף לתפריט. זה מטיס במשקל. מציע לך לנסות אם אתה רוצה לעלות מהר במשקל. |
![]() |
![]() |
#31 |
מר ישראל עד 90 ק"ג ואלוף האלופים של איגוד IFBB לשנת 2014 מר מרכז ומר דרום מקום 1 לשנת 2014
כללי:: סהר לא שחר קיבינימאט!
עוסק ב:: Israelbody+
חדר כושר: Factory אזור
|
![]() פרפקט 3000 זאת אבקה מעולה, מניסיון
גם סריוס מאס זאת אבקה מצויינת.. אל תתקרב ל-mammoth 2500 אבקה נחותה שמלווה בריצות לשירותים, גם מניסיון.
#32 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() לדעתי הנושא הזה הגיע למיצוי.
יהיה חכם לנעול את הדיון, לפני שזה יגיע להשמצות מיותרות. מי שצריך עוד עזרה, תמיד יכול לפנות להנהלה במיילים או בטלפון או בטופס הפנייה ונשמח לעזור.