|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() הן לא משהו, אני תופס מעצמי יותר במציאות. כשאמצא את הדרך מבחינת פוזינג ותאורה אני חושב שיהיה שיפור. עד אז אני מרגיש שאני חייב לפחות אחת של הפרונט וגב פרוס...
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
|
![]() פעם לא הייתי... מתקרחים אין מה לעשות
![]()
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אחי יש לך מסה מטורפתתת מעולה! אני אהבתי
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() יש עליך מסה יפה.
אחלה גב, גם ידיים לא רעות. יש רגליים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מנהל ראשי
|
![]() יפה מאוד!
רק צריך חיטוב ולהוריד שיער ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() תודה על התגובות.
אכן צריך להוריד את שעירות היתר. נשתדל לעשות את זה בזמן הקרוב. חיטוב יגיע בסוף החורף הזה. לגבי רגליים - התמונות שוב יצאו גרוע. הן לא רעות במציאות, אבל בתמונות נראות חלשות מאד. ננסה לעשות Session צילומים שוב בקרוב.
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() כמה זמן אתה מתאמן??
![]() |
#8 |
|
![]() מספיק זמן.
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
מושעה
|
![]() אלון חבוב..אני לא מבין מה כ"כ התבכיינת שהגנטיקה שלך לא משהו
![]() נראה טוב מאוד,מסיבי! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]() ידידי, כל גרם של שריר לקח לי הרבה דם יזע ודמעות. ועם המסה הזו, שהיא עוד לא כל כך קרובה למיצוי גנטי של מרבית החבר'ה כאן, אני מרגיש את שלי כבר מתקרב.
אבל תודה ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() די אתה כזה מסיבי וסוס!
הייתי רוצה גוף כמו שלך רק עם קצת יותר מסה וקצת יותר חיטוב. אני מאמין שעוד מאמץ אחרון + הורדת שערות יש לך גוף מושלם (כמו דוגמן רק הרבה יותר מסיבי). מעורר קנאה, בייחוד שאני יודע שאתה התאמצת הרבה שנים בשביל זה ואתה וותיק. ח"ח ענק!
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
|
![]() תודה רבה+
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() יואו ואני שנה חשבתי שאתה אחד מישראל בודי שפעם היית באתר הראו התקדמות שלך שהיית שמן אחרי זה, תמונה של אחד עם קרחת שוכב בים ורואים לו ריבועים יפים הוא עושה כזה כפיפת בטן קטנה
זה לא אתה? בכל זאת אתה סוס אמיתי יש לך גב ענקקקקקק
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() אין לי הרבה מה להגיד במילים אז אני אתאר את התגובה הראשונית שלי שראיתי את התמונה
פשששששששששששששששששש |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() טיפה הגזמתם שהוא שעיר.. הוא לא כזה שעיר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() ד"א
אם יש לך 4 פעמים בשבוע במכון למה לא ab ? או תוכנית fbw כאלו כמו hit , hst או אפילו תוכנית כוח כמו 5x5 על אחת מגירסותיה או ווסט סייד?
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() למה להקפיץ נושא ישן ;o?!
הוא קיבל 6 עמודים של תגובות ויש כאלה שלא קבלו אפילו אחת אז למה להקפיץ סתם?
![]() |
#18 |
|
![]() אידיוט, הוספתי תמונות חדשות.
אופיר, זה ממש לא אני. זה איזה ערבי אחד. אני כן כזה שעיר, אני פשוט מיוזע בטירוף בתמונה, אז רואים פחות. אני שעיר. לגבי אימון - לא מאמין בשריר יותר מפעם בשבוע אם האימון באמת Intense. כשהייתי בחיטוב למשל עברתי ל Ab כי לא יכלתי לתת את העצימות הרגילה שלי. 5x5 זה יותר מדי סטים כבדים בשבילי, אני לא עומד בזה. מספיק לי סט אחד באמת כבד, שני סטים עם פחות... בעיקר אימון בהתאם לאיך שאני מרגיש. אתמול למשל עשיתי חתירה עם 105 קילו, סיימתי 5 חזרות, שהשתיים האחרונות היו צ'יט רציני, והרגשתי שפשוט נכשלתי בגלל אחיזה. סט אחרי זה עשיתי 6 חזרות עם 105 בצורה מושלמת. אבל באימון דדליפט האחרון עשיתי 160 קילו לפעמיים, עם הפסקה באמצע של 2 שניות על הרצפה. ידעתי שמשם אני לא אוכל להמשיך לשום דבר כי נתתי את כולי, ובאמת הורדתי ל120 קילו ולא הצלחתי אפילו להרים מהרצפה. הרגליים רעדו. צריכים לדעת לקרוא את עצמך, לדעת מתי נתת הכל, ומתי זה מספיק.
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() עכשיו שמתי לב מצטער לא שמתי לב לא צריך להתעצבן:s
חבל שלא פתחת נושא חדש פשוט במקום להקפיץ ככה לא הרבה שמים לב ששמת תמונה חדשה תגובה לתמונות: גב וידיים טובות מאד , יש הרבה מסה,מתי אתה מחטב:O? לא כזה שעיר רק קצת בחזה
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() אחי אתה נראה מעולה ! מאוד מסיבי !
ומה אתה מבאס את עצמך עם הדיבורים על הגנטיקה