![]() |
תמונה שלי
אהלן לכולם,
הגיע הזמן שגם אני אפרסם תמונה קטנה. נראה לי שהיא היחידה שיצאה נורמלית מכל סט התמונות. 86 קילו/ 1.77 באחוז שומן לא ידוע. המטרה להמשך החורף זה בעיקר כח, ולא לעלות מעל 90 (חורף שעבר הסתיים על 92 וחצי באחוז שומן גבוה מדי). גם להשתזף קצת, מאז התמונה כבר שיניתי צבע לגמרי. למי שלא יודע - טבעי. מתאמן קצת פחות מחמש שנים. נמצא ביזראלבודי לפני שגיל הגיע, מאיפה בתחילת 2002 :) כרגע חייל, חסר כסף (ללא שום תוסף תזונה בשנה וחצי האחרונה), עברתי המון פציעות שהשביתו אותי לפרקי זמן... וחוצמזה, למי שיש בעיה איתי :wiggle: |
איפה התמונה? חחחחחח
|
אני יודע שאין תמונה. מחכה שניה כי זה פשוט לא מעלה לי.
|
איפה התמונה ?
|
עד שהוא יעלה נחכה :)
עריכה: כמה זמן כבר אתה מעלה ?! |
ציטוט:
עבדו עלינווווווווו :wiggle: |
2 קבצים מצורפים)
התמונה גדולה מדי!
אם עכשיו זה לא עובד לא תראו לעולם. ושכחתי לציין שהתמונה נלקחה בלי פאמפ סתם באמצע הלילה כי הזדמן לי להתקל במצלמה. זהו עכשיו נגמרו התירוצים. |
זה סימני מתיחות שם?
|
ציטוט:
|
זה בגלל שהשמנת בעלייה במסה שלך...
אבל הוא היה שמן לפני זה כמו שידוע לי...(אני צודק דר?) |
כן סימני מתיחה ויש לי המונים מהם. בגב, בבטן, ברגליים, בידיים, בכתפיים.
עור רגיש. |
אבל במותניים יש לך בגלל שפעם היית שמן נכון? אם אני צודק..
|
המשקל שלי נע ככה:
82 (בערך ב30 אחוז שומן) - 67 - 78 - 73 - 80 - 77 - 84 - 80 - 86 - 82 - 92.5 - 86 כל עליה מסמנת עליה במסה, ירידה מסמנת קאטינג (כן כן אני לא חזק בהתמדה של קאטינג למעט הדיאטה הראשונית שלי). |
סוף כל סוף=]
אתה סוס אחי, נראה לי שחסר לך טיפה טרייספס(אוליי אני טועה) אבל יש גודל -גב -כתפיים -בייספס קשה לראות שיהיה לך זמן, תוסיף עוד תמונות של פרונט. אתה תותח אחי, שיהיה לך בהצלחה בהמשך. |
אתה ניראה מצוין אחי ...!
|
:)
2 קבצים מצורפים)
תודה גבר. אחלה ביקורת שעושה טוב על הלב.
אני אוסיף כאן תמונה שאפשר לראות בה קצת בייספס (עם הצנזורה המתאימה של הפנים שלי). במיוחד בשבילך שפיצי. |
הכוונה כמובן טריס. ותודה נייט וולף.
|
לא הכי ברורה אחי :p
אבל לא נורא... |
נראה טוב מר חבוב!!
אהבתי את הכתף גב!! והטרייספס גם חזק..! יש מצב לתמונת פרונט? |
אלון אתה נראה מעולה!! פשוט מעולה!! הידיים נראות טוב הגב מעולה הכתף גם כן! כל הכבוד תמשיך ככה!!
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:57. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ