|
לוגי אימונים לוגים בנושאי אימונים, תקופות חיטוב ועלייה במסה. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() *למה שלא תעמוד בלחיצת כתפיים?
** למה אתה עושה חימום על ההליכון תתחיל ישר לעשות חימום לתרגילים עם פחות משקל ותכנס לעבודה *** העלתה קצת אוכל? **** יד אחורית וקדמית תעשה בלי סופר סט אלא באופן רגיל, אתה תוכל להפיק מזה יותר. במקומך הייתי מתחיל את האימון עם הרגליים והייתי מחליף את החתירה בכבל בפולי עליון\ מתח ודבר אחרון, למה אתה עושה חזה בשיפע שלילי?
גלעד שליט עדיין חי כבר למעלה מ-1000 ימים בשבי!!! ![]() שחררו את גלעד! נערך לאחרונה על ידי Bono, 05-02-09 בשעה 12:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() את הידיים אין צורך לעשות בסופר סט, ואתה לדעתי יכול גם לקצץ סט ביד קדמית ואחורית
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
**אני אוהב לרוץ איזה 5 דקות ריצה קלה לפני.. אני מרגיש שאני באמת מתחמם ***העלתי מעט את האוכל.. כמו שאמרתי אעדכן ביום ראשון אחרי השקילה את התפריט ואת הנתונים **** אני מתחיל את האימון עם חזה כי אני רוצה לשפר אותו יותר, כי איתו אני נתקע כמו שניתן לראות.. לגבי הלחיצה השלילית סתם לגוון ולתת גם גירוי ממקום נוסף לחזה. עד לא מזמן עשיתי פולי עליון והחלפתי בחתירה.. אני יותר אוהב את התרגיל הזה. BONO ו-The animal - לגבי הסופרסטים בידיים אני אשנה לסטים באופן רגיל החל מאימון הבא, כל יד 2 סטים עם מוט W ואני אראה אם ככה אתקדם יותר במשקלים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() לגב לדעתי יותר הגיוני לשלב עבודה שני מישורים, אנכי ואופקי
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() 09/02/09 – עידכון:
חזה: לחיצת חזה ללא שיפוע 3X8 – משקל עבודה: 55 LBS + מוט - נשארתי באותו משקל אבל הצלחתי לסיים 8 חזרות שבאימונים הקודמים סיימתי 7 בלחץ לחיצת חזה בשיפוע שלילי 8x2- משקל עבודה: 55 LBS + מוט - העלתי משקל ב-5 פאונד רגליים: דיפ סקוואט עם מוט 8X3 – משקלי עבודה- סט ראשון: 70 LBS + מוט, סט שני: 75 LBS +מוט, שלישי: 75 LBS +מוט - העלתי את המשקל ב-5 פאונד ב-2 סטים אחרונים לחיצת רגליים במכונה ייעודית 10X2 – משקלי עבודה: 120 LBS - העלתי את המשקל ב-5 פאונד גב: t-bar row 8,7,6x3- משקלי עבודה- סט ראשון: 37.5 LBS, סט שני: 40 LBS, סט שלישי: 42.5 LBS - העלתי את המשקל ב-2.5 פאונד חתירה בישיבה עם כבל 6X2 – משקלי עבודה: 130 LBS - נשארתי עם אותו משקל כתפיים: לחיצת כתפיים בישיבה עם מוט 2X8 - משקל עבודה: 30 LBS + מוט - נשאר אותו משקל יד אחורית+יד קדמית: (סופרסט) כפיפת מרפקים בעמידה עם מוט W 3X8 – משקלי עבודה- 15 LBS+מוט - נשאר אותו משקל פשיטת מרפקים בשכיבה עם מוט W 3X8 – משקלי עבודה- 15 LBS + מוט - נשאר אותו משקל בטן: reverse crunches בשיפוע שלילי 12X3 פשיטת גב בשכיבה 15X3 סיכום: אוקיי אז מאתמול התחלתי לעשות את ה-ANABOLIC DIET לעלייה במסה.. בינתיים אני בשלב התחזוקה להסתגלות.. למרות הירידה בפחמימות (עד 30 גרם ליום לא מחשיב את הסיבים וסוכרים אלכוהוליים) הייתי בטוח שאני ארד במשקלי העבודה. להפתעתי כפי שתוכלו לראות דווקא עליתי גם היום ברוב התרגילים ואני מרוצה מההתקדמות במשקלים.. אני לא רגיל שאני מרים יותר ויותר בכל אימון, זה אף פעם לא קרה לי. גם באימון הזה ננתי בכל סט את כל מה שיש לי ואפילו היו תרגילים שנשארתי עם אותו משקל אבל יכלתי לעשות חזרה אחת יותר.. כמו בחזה שאף פעם כמעט ואני לא מתקדם איתו. גם האימון הזה ויתרתי על תרגיל הבטן הסטטי.. הכפיפות בטן אחוריות בשיפוע היו גם ככה מספיק קשות.. אני אפרסם בשעות הצהריים את התפריט החדש שלי בעקבות הANABOLIC DIET ואעדכן בנוגע למשקל אם עלה, ירד או נשאר.. המשך יום מצויין! |
![]() |
![]() |