|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() חברה, ידיעות מרעישות.
כל השנים חשבנו שביצי הלול נושאות חיידקי סלמונלה מסוכנים אך לא עוד! הטעו אותנו, הוליכו אותנו שולל ואף שיקרו לנו ובזה הרגע אנו מפסיקים את השמועות! חברים יקרים ברצוני להודיע לתושבי היקום בצורה חגיגית כי אין הביצים נושאות חיידקי סלמונלה, לאחר מחקרים רבים ומעמיקים גילינו כי ביצי הלול נושאות חיידק מזן מיוחד ומסוכן בשם "סלמנדרה". כיצד הגיעה הסלמנדרה אל הביצה - את זה אין אנו יודעים, אך ברשותנו תמונה של החיידק, תהנו. סלמנדרה - ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
__________________
TRYHARDERGETBIGGER |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Nov 2008
הודעות: 118
גיל:: 21
חדר כושר: Home sweet home
|
![]() אחרי אימון אני מעדיף לשתות שיתעכל יותר מהר חוץ מזה כל דבר שאני מבשל יוצא מגעיל יש לי כשרון מיוחד בזה...
אז אתם אומרים תאריך השאלה היא מה זה טרי בביצה חומוס למשל אני יודע אפילו אם נשאר לו שבוע שבועיים בתאריך כבר הוא נהיה מגעיל.. איך זה עובד עם הביצה בקטע של חיידקים? יש למישהו מושג? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ניסית להצחיק ומזה לא הלך לך. באסה אה? |
|
![]() |
![]() |