|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וואה!אתה גבר להביא לי תמספר של המדריך שלך אני יעשה כאילו אני שוטר אני ישגע אותו זה חתיכת כלב אמיתי תשיג תמספר שלו ותיראה שהוא לא יבוא למכון שלכם יותר..אני יביא לו יזהיר אותו. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() איזה אחד אמר לי במכון אתה גדול אתה אתה לוקח אבקות?? אמרתי לו כן הוא אומר לי אהה זה מסביר הכל.. זה מנפח אותך גם אם אני הייתי לוקח גם אני הייתי ככה.. ולי עובר בראש בואנה כל ההשקעה באימונים והתזונה שווה את הכפה החזקה לפנים שלו לא?! ![]() נערך לאחרונה על ידי לוזון, 28-01-09 בשעה 15:49. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() ציטוט:
תוריד לו כאפה ואז אם הוא ינסה להחזיר תז**ן אותו מכות ותגיד לו שיתחיל לקחת אבקות אם הוא רוצה להיות יותר חזק ממך ויותר גדול. וגם תגיד לו שרד בול יתן לו כנפיים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וואו זה מעצבןןןןן! עוד לא אמרו לי את זה וטוב שכך למה זה מעלה לי עצבים רק מלקורא את זה. אני לא מדבר עם אנשים בכלל באימון שם אוזניות ונכנס לעולם שלי אף אחד לא בא ומזיין לי תשכל . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
את התחת כמו מניאק והוא בא ואומר לך את זה מזל שלא היה לי זמן והייתי חייב לחזור להתאמן..אחרת היה שם בלאגן במכון,האימון יותר חשוב תאמין לי.. ![]() |
|
![]() |
![]() |