|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() היום לשמחתי קיבלתי את הגיינר שלי פרפקט 3000
בהוראות כתוב ש12 כפות זה רק 2450 קלוריות וזה לא נראה לי הגיוני היה לי אולטימט ושם צוין 2 כפות זה מנת הגשה ומנת הגשה שווה ערך ל1250 קלוריות לדעתי אותו כף כמו בפרפקט ובפרפקט כתוב מנת הגשה 12 כפות מישהו יכול לעשות לי סדר בדרים? כי 12 כפות 2400 קלוריות זה לא מספיק לדעתי |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() תצטט מה שכתוב על הקופסא
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() ערבב מנה אחת :12 כפות כ640 גרם אבקה.הסתכלתי בערכים שווה ל2400 קלוריות ואין סיכוי שאפשר לשתות 12 כפות בשייק אחד זה ענקי
אולי מישהו שמכיר את אבקה יעזור? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() מנה אחת בפרפקט 3000 זה פי 2 גרמים ממנת הגשה מאבקות אחרות...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() כן 12 כפות = מנה של 2400 קלוריות .. ככה זה אלה כפות קטנות כמו של החלבון הרגיל בגלל זה .. בדרך כלל כפות של גיינר הם הרבה יותר גדולות ( 300 גרם לכף )
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() בוא נגיד 3 כפות כמה זה מבחינת חלבון פחמימות וקלוריות? אני ממש לא מצליח למצוא את התשובה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() תחלק ... 12 כפות הגשה זו מנה אחת, אז מין הסתם 3 כפות זה 1/4 מנה .. זה יוצא בערך600 קלוריות ל3 כפות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() לא רציני
באולטימט היה כתוב לי 2 סקופים שווה ל1250 קלוריות ואמרו כאן שהפרפקט הכי חזקה |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() אם אתה אחד שאוכל קח רבע סקופ
אם אתה אוכל אבל אתה יודע שזה לא מספיק קח שליש סקופ אם אתה מהאלה שלא אוכלים ומצפים להעלות רק כשיש להם גיינר קח חצי סקופ |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() חצי סקופ= 3 כפות?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() לא, לא ולא! אתה מתבלבל.
תקשיב, מנת הגשה זה 12 כפות, אז כאמור חצי מנה זה 6 כפות. חצי מ 2450 קלוריות? 1225 זו חצי מנת הגשה שבדר"כ מומלצת ביום. 3 כפות זה חצי מחצי מנה (רבע) אז זה בערך 650 קלוריות, מובן? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי אז השאלה שלי היא איך אולטימט 2 כפות שווה ל1200 קלוריות?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() כי הפרפקט 3000 מנת הגשה שמה זה 650 גרם בערך פי 2 יותר גרמים מאבקות אחרות!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() באסה שיש בה מלא גרגירים כאלה אחרי שאני עושה בבלנדר...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() חחח מה לא ידעת שפרפקט 3000 זה זבל טהור ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
מנהל ראשי
|
![]() הפיתרון מאוד פשוט, במוצר של אולטמייט הכפות יותר גדולות, זה כמו שהסריוס מאס מכיל בכף אחת 625 קלוריות והפרפקט 3000 מכיל את אותה כמות קלוריות בערך ב 2.5 כפות כי בסריוס מס כל כף היא באזור ה 250CC ופרפקט 3000 היא 70CC בכל מקרה אם לא השתמשת בגיינר עד עכשיו הייתי מתחיל עם הפרפקט 3000 בצורה כזאת:
2-3 כפות בבוקר + 1-2 כוסות חלב 1%. 2-3 כפות מיד אחרי אימון + חלב/מים + פרי (רשות). ביום ללא אימון אתה יכול לצרוך רק את המנה של הבוקר. באופן זה אתה תוסיף לך ביום בין 1100-1800 קלוריות ביום שזו בהחלט תוספת יפה של קלוריות שתוכל לעזור לך לעלות במשקל, במידה וגם מכמות זו לא תעלה כמובן שיש אפשרות לעלות את המינון של המוצר בהמשך. אם יש לך שאלות נוספות את מוזמן לפנות אלי גם במייל shlomik1@gmail.com או בטלפון במספר: 050-6929029. בהצלחה! שלומיק
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
מנהל ראשי
|
![]() ThE HummeR אני לא רוצה להכנס לויכוח, אבל לדעתי חבל שאתם רושם דברים לפני שאתה בודק דברים לעומק.
החלבון בפרפקט 3000 מגיע מחלבון מי גבינה וביצה, הפחמימות מגיעות ברובם מעמילן של תפוחי אדמה ותירס וחלקם הנוסף מדקסטרוז (סוכר ענבים) וסוכר פירות. בנוסף הוסיפו למוצר מולטי ויטמין ומינרל וחומרי טעם וריח בהתאם לטעם המוצר ובסופו של דבר המוצר הוא רק 1% שומן. ככה שאם תסתכל טוב תראה שהרכב המוצר מאוד איכותי לצערי יש היום הרבה גיינרים שמסתובבים בשוק שמבוססים ברובם על סוכרוז ושומנים רווים אבל במקרה הזה המצב בדיוק הפוך.
![]() |
#20 | |
Fat bastard
|
![]() ציטוט:
פרפקט 3000 מוצר מצויין שמכיל יחס פחמימות:חלבונים (1:8) הכי גבוהה שקיים אצלנו כיום ברשת מנת הגשה ע"פ היצרן נחשבת ל12 כפות הגשה = 2420 קלוריות. בדר"כ אין צורך בכל ה-12 כפות ולכן ניתן לעשות שינויים בצריכה בהתאם לכל אדם. נערך לאחרונה על ידי יניב צוות ישראלבודי, 26-01-09 בשעה 16:46. |
|
![]() |
![]() |