ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > גלריות הגולשים

גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים.

נושא נעול

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 24-01-09, 17:51   #1
gil-da91
חבר פעיל

חדר כושר: חדר כושר פרטי בבית

ציטוט:
פורסם במקור על ידי therock צפה בהודעה
חחחחחחחחחחח מאיפה הפלצת ת'חרא הזה? אתה מכיר אותי בכלל שאתה אומר את זה? עצם העובדה שהוא מאיים בפורום כבר עושה אותו פחדן רצח ומושפל.
אחי יצאתה מזה מטומטם מכל הוויכוח הזה וקנית הרבה אויבים וחוסר סימפטיה כלפיך בפורום.
אם יש לך קצת שכל/יכולת הבנה הייתי מציע לך להפסיק להגיב באשכול הזה וחלסוך מעצמך פאדיחות,השפלות ועוד אויבים.
gil-da91 מנותק  
ישן 24-01-09, 19:21   #2
TheRock
משתמש פעיל

הסמל האישי שלTheRock

ציטוט:
פורסם במקור על ידי gil-da91 צפה בהודעה
אחי יצאתה מזה מטומטם מכל הוויכוח הזה וקנית הרבה אויבים וחוסר סימפטיה כלפיך בפורום.
אם יש לך קצת שכל/יכולת הבנה הייתי מציע לך להפסיק להגיב באשכול הזה וחלסוך מעצמך פאדיחות,השפלות ועוד אויבים.
"קנית הרבה אויבים" למה אתה חושב שאני שם זין פה על מישהו ? חחחחחחחחח לחסוך פדיחות? אל תבלבל לי ת'ביצה השמאלית, הגבתי לבנאדם בפוסט שהוא פתח והוא כמו חיה התחיל לקלל.
וכמובן שיש לי כבוד כלפי כמה משתמשים בפורום כמו כל המנהלים ועוד כמה משתמשים.
ושייקה הזה עד שמישהו לא יתפוס אותו במציאות ויוריד לו ת'ראש הוא לא ירגע פתח ת'פה שלו יותר מדיי , ילד בן 14 מאיים עליי חחחחחחחחחחחח זה הכי הרג אותי
TheRock מנותק  
נושא נעול