ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף תחרותי

פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם.

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 23-01-09, 00:35   #21
Pro_XXL_Universe
Banned

עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים

ציטוט:
פורסם במקור על ידי eyalamzleg צפה בהודעה
לא עברתי טסט 12!!@ $! מה אתה מגזים
ג'יפ של קיה:p 2500 tdi

חמוד ביותר דווקא
Pro_XXL_Universe מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 23-01-09, 00:39   #22
talvolik
חבר פעיל

הסמל האישי שלtalvolik

איזה טסט עברת בסוף ? :p

All the POWER is in the HEAD
talvolik מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 23-01-09, 00:42   #23
eyalamzleg
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Pro_XXL_Universe צפה בהודעה
חמוד ביותר דווקא
אחלה אוטו
גם יש עליו אחלה מערכת
אמ.. עזוב איזה טסט עברתי מזה משנה
eyalamzleg מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 23-01-09, 02:31   #24
Ori_D
חבר פעיל

הסמל האישי שלOri_D

כללי:: שיווה האל של המוות
עוסק ב:: הנדסאי
שלח הודעה דרך ICQ אל Ori_D

יואב טל אתה כזה נוסטלגי לאן נעלמת????
אתה כזה עתיק שנראה לי אתה האדם היחידי שעדיין כותב "lol"

לנושא יש טעם שאני אבוא מירושלים עד לטבריה בשביל 4 מתחרים? אם יש פה עוד חבר'ה מירושלים שרוצים ללכת תשאירו הודעה
ישן 23-01-09, 08:57   #25
Glycolysis
Banned

עוסק ב:: סטונדט לחרטא כולשהו

ציטוט:
פורסם במקור על ידי הדובר צפה בהודעה
כששאלו את ניל ארמסטרונג למה הוא רוצה להגיע לירח, תשובתו היתה "כי הוא שם".

האיגוד עורך את התחרויות במשך כל השנה למען הספורטאים, למען אלה שרוצים להיות "הכי טובים", למען אלה שרוצים לבחון את עצמם למול אחרים, למען אלה שיודעים שאימון לבד אינו מספיק ושעליית מסה היא רק חלק מהספורט והעיצוב והדיאטה הם חלק בלתי נפרד ממנו, למען כל אלה שרוצים לא רק "להשתתף בתחרות יופי" פעם בשנה אלא להתקדם בספורט, למען אלה שרוצים להיות מדורגים בקורות חיים שלהם.

אז לכל המזלזלים אומר: ספורטאים, הרימו את הכפפה ובואו להראות מה אתם שווים באיגוד שיכול להביא אתכם הכי רחוק שאפשר. כי התחרות היא עבורכם ובשבילכם.
התחרות היא בשבילנו ובגלל זה אנחנו משלמים 600 שקל ומקבלים גביע מפלסטיק ממוחזר?
מי שמתחרה באיגוד הזה הם אלו שיודעים שלא יצליחו באיגוד השני, וכאלה שיודעים שהרמה שלהם לא מספיק טובה, לדעתי גם אם משהו יבוא על 20% שומן יקח אצלכם מקום ראשון בקטגוריה בהנחה שהוא לא יהיה לבד.
Glycolysis מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 23-01-09, 13:59   #26
עלוש
Don Ali

הסמל האישי שלעלוש

עוסק ב:: פסיכולוג
חדר כושר: אני פרשתי מפיתוח גוף מזמן .

ציטוט:
פורסם במקור על ידי הדובר צפה בהודעה
כששאלו את ניל ארמסטרונג למה הוא רוצה להגיע לירח, תשובתו היתה "כי הוא שם".

האיגוד עורך את התחרויות במשך כל השנה למען הספורטאים, למען אלה שרוצים להיות "הכי טובים", למען אלה שרוצים לבחון את עצמם למול אחרים, למען אלה שיודעים שאימון לבד אינו מספיק ושעליית מסה היא רק חלק מהספורט והעיצוב והדיאטה הם חלק בלתי נפרד ממנו, למען כל אלה שרוצים לא רק "להשתתף בתחרות יופי" פעם בשנה אלא להתקדם בספורט, למען אלה שרוצים להיות מדורגים בקורות חיים שלהם.

אז לכל המזלזלים אומר: ספורטאים, הרימו את הכפפה ובואו להראות מה אתם שווים באיגוד שיכול להביא אתכם הכי רחוק שאפשר. כי התחרות היא עבורכם ובשבילכם.
כן אהה
ישן 23-01-09, 14:15   #27
Pro_XXL_Universe
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Glycolysis צפה בהודעה
התחרות היא בשבילנו ובגלל זה אנחנו משלמים 600 שקל ומקבלים גביע מפלסטיק ממוחזר?
מי שמתחרה באיגוד הזה הם אלו שיודעים שלא יצליחו באיגוד השני, וכאלה שיודעים שהרמה שלהם לא מספיק טובה, לדעתי גם אם משהו יבוא על 20% שומן יקח אצלכם מקום ראשון בקטגוריה בהנחה שהוא לא יהיה לבד.
או בהנחה שהוא חבר איגוד ויש לו קומבינות לדוגמא?איך גדי אורן לעזאזל ניצח את מישל טרוני במר דרום?!??!?ועוד מישל זה מתחרה שהתחרה בכל התחרויות של IFBB השנה

כל עוד אשר חוסיין פריג' מנהל תאיגוד הזה אין על מה לדבר בכלל!

ה3 דברים היחידים שאמינים וטובים באיגוד הזה זה עמית ספיר,מאור זרדז ומישל טרוני.
אם הם היו מנהלים את IFBB הדברים היו לגמרי אחרת
ישן 23-01-09, 17:26   #28
Glycolysis
Banned

עוסק ב:: סטונדט לחרטא כולשהו

ציטוט:
פורסם במקור על ידי pro_xxl_universe צפה בהודעה
או בהנחה שהוא חבר איגוד ויש לו קומבינות לדוגמא?איך גדי אורן לעזאזל ניצח את מישל טרוני במר דרום?!??!?ועוד מישל זה מתחרה שהתחרה בכל התחרויות של ifbb השנה

כל עוד אשר חוסיין פריג' מנהל תאיגוד הזה אין על מה לדבר בכלל!

ה3 דברים היחידים שאמינים וטובים באיגוד הזה זה עמית ספיר,מאור זרדז ומישל טרוני.
אם הם היו מנהלים את ifbb הדברים היו לגמרי אחרת
אין להם ברירה זה בשביל הפרו קארד, אם לא היה את זה האיגוד היה מת ממזמן.
למרות שהמתחרים אצלנו בארץ כולם כלל לא מוכנים בנתיים לתחרות רצינית בחו"ל ואם הם יודעים שהם לא יהיו ב top3 לדעתי לא שווה בכלל להתחרות.
Glycolysis מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 23-01-09, 17:34   #29
Pro_XXL_Universe
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי glycolysis צפה בהודעה
אין להם ברירה זה בשביל הפרו קארד, אם לא היה את זה האיגוד היה מת ממזמן.
למרות שהמתחרים אצלנו בארץ כולם כלל לא מוכנים בנתיים לתחרות רצינית בחו"ל ואם הם יודעים שהם לא יהיו ב top3 לדעתי לא שווה בכלל להתחרות.
אוךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך אם הסיפורים על הפרו קארד מה כולם חושבים פה?!?!?!שזה בא ברגל?!איזו רמה רצחנית צריך להיות בישביל לזכות בפרו קארד שתחרות של ifbb בחו"ל זה כמו פה בארץ?!10 מתחרים במר ישראל וזהו?!
עמית ספיר לדעתי זה הבודיבילדר היחידי בארץ שבאמת קרוב לקבל את זה אם קצב ההתקדמות שלו.
ישן 23-01-09, 17:59   #30
arbel2
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלarbel2

עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס

ציטוט:
פורסם במקור על ידי pro_xxl_universe צפה בהודעה
אוךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך אם הסיפורים על הפרו קארד מה כולם חושבים פה?!?!?!שזה בא ברגל?!איזו רמה רצחנית צריך להיות בישביל לזכות בפרו קארד שתחרות של ifbb בחו"ל זה כמו פה בארץ?!10 מתחרים במר ישראל וזהו?!
עמית ספיר לדעתי זה הבודיבילדר היחידי בארץ שבאמת קרוב לקבל את זה אם קצב ההתקדמות שלו.
גם עמית וגם מאור חזק לכיוון
בהתחשב בקטגוריה החדשה של ה202 ליברה ,עמית יכול לעשות המון נזק בחו"ל גם במקצוענים.

לפניות ,מענות ,טענות ובקשות ...לחץ כאן

מאמן חדר כושר מוסמך מטעם קמפוס "שיאים" אוניברסיטת ת"א
arbel2 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 24-01-09, 03:09   #31
Pro_XXL_Universe
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי arbel2 צפה בהודעה
בהתחשב בקטגוריה החדשה של ה202 ליברה ,עמית יכול לעשות המון נזק בחו"ל גם במקצוענים.
מסכים כמו שציינתי אבל מלא אנשים חושבים שכל מי שיתחרה בIFBB מליון אחוז יקבל פרו קארד זה לא דבר שכלכך קל להשיג..טוב אבל מה אני מוריד פה מוטיבציה כמו איזה GAY
תקרעו תתחת במכון תישנו ותאכלו כמו שצריך תסייקלו נכון ותיתפללו שיש לכם את המבנה והגנטיקה לקבל את זה.
ומאור חופשי בדרך הנכונה להגיע לטופ שהייתי אצל ליאור גייניש לא האמנתי לאיזה שיפור והתקדמות מאור עשה מאז שהוא סיים את השירות בצבא 2 עולמות שונים באמת תותח אמיתי
בהצלחה לכולם
ישן 24-01-09, 21:16   #32
ניגרי ענק
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי

הסמל האישי שלניגרי ענק

כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן

ציטוט:

מסכים לגמרי.
לעמית יש את הגנטיקה, הנתונים, ובעיקר ה"גטס" לעשות את זה.
הוא כבר היום דחוס ועבה ברמה של חו"ל, וגם הוכיח את זה בתחרות האחרונה, אם ימשיך להתקדם אנחנו נראה באדיבילדר ישראלי עושה כבוד ברמה הכי גבוהה שקיימת, ואין שום סיבה שזה לא יקרה.

ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות

כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה

אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה

סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010
ניגרי ענק מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 24-01-09, 22:16   #33
arbel2
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלarbel2

עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ניגרי ענק צפה בהודעה
מסכים לגמרי.
לעמית יש את הגנטיקה, הנתונים, ובעיקר ה"גטס" לעשות את זה.
הוא כבר היום דחוס ועבה ברמה של חו"ל, וגם הוכיח את זה בתחרות האחרונה, אם ימשיך להתקדם אנחנו נראה באדיבילדר ישראלי עושה כבוד ברמה הכי גבוהה שקיימת, ואין שום סיבה שזה לא יקרה.
יש בעיה עם החבר'ה שבאים מאירופה ,לרוב הם מאוד מקופחים בשיפוט בארצות הברית ,עם תסתכל על החבר'ה שמתחרים באליפויות אירופה במשקלים שמתחת ל90 ,הרבה מהחמישיות הראשונות היו עושות המון נזק לכל הקטגוריית 202 ליברה פרט לשני חבר'ה :קווין אינגליש ודויד הנרי (שאף אחד לא יכול ולא יוכל לגעת בו במשקל הזה )

לפניות ,מענות ,טענות ובקשות ...לחץ כאן

מאמן חדר כושר מוסמך מטעם קמפוס "שיאים" אוניברסיטת ת"א
arbel2 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 25-01-09, 00:08   #34
Taurus
חבר פעיל

לא ידעתי על התחרויות האלה פעם ראשונה שאני שומע מגניב לדעת :d
Taurus מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 25-01-09, 16:56   #35
ניגרי ענק
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי

הסמל האישי שלניגרי ענק

כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן

ציטוט:
יש בעיה עם החבר'ה שבאים מאירופה ,לרוב הם מאוד מקופחים בשיפוט בארצות הברית ,עם תסתכל על החבר'ה שמתחרים באליפויות אירופה במשקלים שמתחת ל90 ,הרבה מהחמישיות הראשונות היו עושות המון נזק לכל הקטגוריית 202 ליברה פרט לשני חבר'ה :קווין אינגליש ודויד הנרי (שאף אחד לא יכול ולא יוכל לגעת בו במשקל הזה )

אין מה לעשות אחי, זה הספורט שלנו.
הוא לא מדיד ולא יהיה מדיד, תמיד תמיד אפשר שזה ילך לכאן או לכאן, אתה תלוי בטעמו של שופט כזה או אחר, וגם אם לכאורה יש קריטריונים מסויימים - זה לא שחור או לבן.
אבל בגובה שלו על משקל כזה, עם שיפורים קלים פה ושם, עמית יכול להיות שם גדול בקטגוריה הזאת.
ונכון, דיויד הנרי יש רק אחד, זו גנטיקה של אחד למיליון.

ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות

אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה

סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010
ניגרי ענק מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 27-01-09, 22:45   #36
האדמור
מר ישראל עד 75 קילו לשנת 2006

הסמל האישי שלהאדמור

כללי:: אופיר בכר
עוסק ב:: מדריך כושר ראשי בכיר

ציטוט של מה שכותב הניגרי "ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות

אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה"

ניגרי אתה בכלל לא צודק!!! אני לא מסכים איתך! זה שבנאדם לא מתחרה לא מונע ממנו להיות B.B!!! זה שהוא לא מתחרה לא הופך אותו ללא מקצועי! זה שהוא לא מתחרה לא הופך אותו לפחות מוערך! זה שהוא לא מתחרה לא אומר שהוא ברמה נמוכה! אחי אני ממש לא מסכים למה שאתה חושב! יש המון מפתחי גוף שלא מתחרים ויש לתת להם את הכבוד על העיסוק בתחום וכן הם ספורטאים וכן הם מקצוענים וכן הם מוערכים והגיעו לרמות גבוהות מאוד רק שפשוט תחום והעיסוק בתחרות לא מעניין אותם אז מה הם לא מהמשפחה שלנו?!

חברים אני דורש תגובות לדברי הניגרי שלדעתי הוא הגזים ושם בצד ובפינה את אלו שלא מעוניינים להתחרות.

נערך לאחרונה על ידי האדמור, 27-01-09 בשעה 22:52.
האדמור מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 28-01-09, 01:16   #37
Pro_XXL_Universe
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי האדמור צפה בהודעה
ציטוט של מה שכותב הניגרי "ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות

אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה"

ניגרי אתה בכלל לא צודק!!! אני לא מסכים איתך! זה שבנאדם לא מתחרה לא מונע ממנו להיות B.B!!! זה שהוא לא מתחרה לא הופך אותו ללא מקצועי! זה שהוא לא מתחרה לא הופך אותו לפחות מוערך! זה שהוא לא מתחרה לא אומר שהוא ברמה נמוכה! אחי אני ממש לא מסכים למה שאתה חושב! יש המון מפתחי גוף שלא מתחרים ויש לתת להם את הכבוד על העיסוק בתחום וכן הם ספורטאים וכן הם מקצוענים וכן הם מוערכים והגיעו לרמות גבוהות מאוד רק שפשוט תחום והעיסוק בתחרות לא מעניין אותם אז מה הם לא מהמשפחה שלנו?!

חברים אני דורש תגובות לדברי הניגרי שלדעתי הוא הגזים ושם בצד ובפינה את אלו שלא מעוניינים להתחרות.
תאמת אחי אני לא חושב שהניגרי בא בקטע שמי שמתחרה הוא ספורטאי יותר טוב אחרי הכל...לא חסרים ליצנים למשל כמו היורי הזה מעפולה (שטוען שאין לי שרירים ואין כלום חחח חבל שאני פי 4 גדול ממנו וגם הגעתי יותר חטוב ממנו לתחרותוכמה שאני מעריך את שי המתחרה שלו אותו אני לא סובל) שאחרי שהתחרה כלכך הרבה זמן בנאבא וכל פעם קיבל מקומות נמוכים והמקום הכי גבוה שהוא קיבל זה שלישי ברח לIFBB לאדון סאדאם חוסיין והתחרה שם ואלי האנה נתן לי בעיטה בטוחאס והעיף אותו מיאגוד נאבא
אבל הניגרי מנסה להגיד שלפני שאנשים שמתעסקים בפיתוח גוף מבלי להתחרות וחושבים שהם מקצוענים באים ופותחים את הפה על מישהו שכן משקיע וכן קרע את התחת וכן הרג את עצמו בדיאטה ועלה לבמה כנגד כל הסיכויים שינסו לעשות מה שהוא עשה ולהראות טוב לפני שהם שופטים אותו בזילזול.
או בקיצור כל אחד יכול לעשות חיטוב או עליה במסה..לא כל אחד יכול להתכונן לתחרות

נ.ב
כמה ערכתי אני עייף פצצות
ישן 28-01-09, 11:14   #38
HITMAN
מתחרה מקצועי - חבר על

עוסק ב:: אבטחה ממשלטית,מדריך חדר כושר
חדר כושר: Holmes Place
שלח הודעה דרך ICQ אל HITMAN Send a message via Skype™ to HITMAN

שלום לכולם חברי...מזמן לא הייתי כאן! הייתי אומר שפורום הזה פעיל מאוד!
ישן 28-01-09, 11:20   #39
eyalamzleg
חבר פעיל

אלהן היטמן מה איתך?
eyalamzleg מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 28-01-09, 14:18   #40
האדמור
מר ישראל עד 75 קילו לשנת 2006

הסמל האישי שלהאדמור

כללי:: אופיר בכר
עוסק ב:: מדריך כושר ראשי בכיר

[quote=Pro_XXL_Universe;754554]תאמת אחי אני לא חושב שהניגרי בא בקטע שמי שמתחרה הוא ספורטאי יותר טוב אחרי הכל...לא חסרים ליצנים למשל כמו היורי הזה מעפולה (שטוען שאין לי שרירים ואין כלום חחח חבל שאני פי 4 גדול ממנו וגם הגעתי יותר חטוב ממנו לתחרותוכמה שאני מעריך את שי המתחרה שלו אותו אני לא סובל) שאחרי שהתחרה כלכך הרבה זמן בנאבא וכל פעם קיבל מקומות נמוכים והמקום הכי גבוה שהוא קיבל זה שלישי ברח לIFBB לאדון סאדאם חוסיין והתחרה שם ואלי האנה נתן לי בעיטה בטוחאס והעיף אותו מיאגוד נאבא
אבל הניגרי מנסה להגיד שלפני שאנשים שמתעסקים בפיתוח גוף מבלי להתחרות וחושבים שהם מקצוענים באים ופותחים את הפה על מישהו שכן משקיע וכן קרע את התחת וכן הרג את עצמו בדיאטה ועלה לבמה כנגד כל הסיכויים שינסו לעשות מה שהוא עשה ולהראות טוב לפני שהם שופטים אותו בזילזול.
או בקיצור כל אחד יכול לעשות חיטוב או עליה במסה..לא כל אחד יכול להתכונן לתחרות

לא מסכים איתך! מי שלא מתחרה לא משקיע?! לא מתאמן חזק?! לא אוכל כמו שצריך?! לא ישן כמו שצריך?! לא קורע את עצמו?! אולי הוא לא עושה את הדיאטה לתחרות כי אין לו צורך לרדת ל-4% אז מה הוא לא מוערך כי הוא לא מתחרה?!
האדמור מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה