|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() תקשיבו אני מתאמן בבית וזה נחמד יש לי מתח שני משקולות מתברגות ופלטות ומן ספה כזאת פשוטה אני מחבר שתי כיסאות וזה יוצר ספה.
עכשיו אני לא יודע מה עדיף לקנות עוד פלטות וזה או עדיף להירשם לחדר כושר מה אתם אומרים ? אני עוד מעט בן 14 המטרה שלי זה להיות חטוב וטיפה ממש טיפה מנופח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() לפי דעתי אין על חדר כושר...
*)גם אתה מקבל חוות דעת מקצועית ממאמן... *)גם אתה רואה אנשים חדשים(אני מכיר כמעט את כל המכון ואני צווקא בקשר טוב... צוחקים בין הסטים והכל... ועדיין נח באופן מדוייק... אני מביא סטופר) *)אתה רואה בנות מתאמנות שזה +.... *)אתה תמיד יכול להשיג ספוטרים בסטים כבדים . *)בבית לרוב מחפפים(לפחות אני), אם תתאמן בבית תמיד תגיד "יאללה נו אני אראה סדרה ואז אני אלך... ועוד דברים בסגנון שמונעים ממך להתאמן כמו "יאללה נו אני בבית יש לי את זה תמיד אני אתאמן בלילה... ואז בלילה אתה עייף ואומר יאללה נו אני אלך מחר ויום למחרת אתה ממש עמוס... ועוד כל מיני כאלה...) *)במכון בטוח יש יותר ציוד ממה שיש לך בבית... *)בבית יכולים להיו טלפונים, מישהו קורא לך רגע שתבוא לסלון או אני לא יודע... זה פוגע לך ברציפות של האימון.. זה כל מה שעולה לי לראש עכשיו מקווה שעזרתי...
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() כמה משקל יש לך בבית? אם אין מספיק ציוד עדיף בחדר כושר זה ברור אבל אתה יכול גם בבית
אני בינתיים מתאמן בבית עד ששוב יפתחו את המכון שהייתי בו.. ותאמת אני לא חושב שיש הבדל גדול בין האימונים בבית לבמכון אני לא מרגיש לפחות.. טוב אני משתדל להתמיד ולהיות רציני בקשר לזה למרות שלפעמים קשה בבית שלי.. חחח |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אני רשום לחדר כושר, רציתי לראות איך זה להתאמן בבית אז הלוותי מחבר שלי ספה+מוט+פלטות משקלים, ניסיתי להתאמן כמה פעמים.
מסקנה: חדר כושר פי 10 אם לא יותר, יותר טוב מאימון ביתי, גם אם יש לך את הציוד הכי משוכלל.
![]() |
#5 | |
|
![]() ציטוט:
אני מכיר טונות אנשים שאומרים "אני מתאמן בבית, מה זה הכי טוב" אבל הם אף פעם לא ניסו חדר כושר. עוד משהו: *)כשאתה מתאמן בבית יש הרבה סיכויים שתעבוד לא נכון כי לא התנסית וראית אנשים מתאמנים. לך חודשיים לחדרכושר ואז תוכל להתאמן בבית עם טכניקה נכונה, עד אז כבר תבין כמה גרוע זה להתאמן בבית.
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() זה לא מדויק איתן.. אני מסכים שבמכון תוכל לגוון בתרגילים ידריכו אותך לעבוד נכון וכו'... אבל ברגע שאתה יודע את הטכניקה ובמידה ויש לך את הציוד אין סיבה שלא תשיג אימון סביר או אפילו מצוין ותתפתח בבית..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אה אוקיי רק שהמדריך לא יהיה מטומטם הוא ירשום לי תוכנית אימונים ? רק שלא ישפיע עליי ויגיד שזה מזיק לגדילה .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
חדר כושר: תקוותנו אשקלון
|
![]() בבית לא תרזיק מעמד,עדיף חדר כושר (נסיון אישי)
![]() |
#10 |
חבר פעיל
עוסק ב:: גויאבות, מישמיש... ירקות, פירות.
|
![]() אני מתאמן בבית, הכל חוץ מאימון גב.
יש לי הכל פשוט... ספה, מוטות, דמבלים משקולות אופניים הליכון מכשירים לבטן.. ותאמינו לי, שהעצימות של האימון כשאני מתאמן בבית היא אותו דבר בדיוק כמו במכון.
![]() |
#11 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() לא למה אני מת על אימון בייתי זה אחד האימונים הכי עוצמתיים שיש לי ובסוף אני גם יוצא לריצה...
בדרך כלל אני בששי שבת מתאמן בבית כי המכון נסגר מוקדם ואין לי כח לקום מוקדם מה שכיף זה לשים מוזיקה שאתה אוהב בפולל ווליום שאפילו לא תשמע תמתתא של השחנים שהם דופקים איתו בכיר כמו משוגעים...
![]() |
![]() |
#12 |
|
![]() זה נכון,בבית יש את "אפקט היאללה",יאללה נאכל משהו,יאללה נתאמן מחר,יאללה נראה טלוויזיה יאלללה ואייללה,בחדר כושר אתה חייב לעבוד ולהרשים ואתה מרגיש טוב עם עצמך.
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: גויאבות, מישמיש... ירקות, פירות.
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]() זה נכון,זה אינדיבידואלי,אפשר לבנות אחלה גוף בבית ואחלה גוף בחדר כושר,אבל אם אתה לוקח בסך הכל את כל הפלוסים והמינוסים לפי דעתי יותר עדיף חדר כושר,ועדיין זה תלוי כל בנאדם והעדפות שלו.
![]() |
#15 |
|
![]() ברור שיש גם אנשים כמו נדב לדוגמא שכן יכולים ואחראיים מספיק..
![]() |
#16 |
מושעה
|
![]() בנאדם עם אופי חזר יצליח להתאמן בכל מקום גם עם ציוד מינימלי
הקטע של המוטיבציה זה לא תירוץ למה כן ללכת לחדר כושר אם כבר אז הציוד אני מתאמן בבית ועוד מעט מביא עוד ציוד ואחרי שהייתי רשום 5 חודשים לחדר כושר אני אומר שלי אישית הרבה יותר נוח בבית לא צריך ליסוע\ללכת אין אנשים שמסתכלים לא יפה או מציקים לא צריך לחכות לציוד לריב עם מאמנים או אנשים פשוט מתאמנים אוכלים מתקלחים וחוזרים לעניינים שלך אין הרבה הבדל ממכון אם יש לך ציוד שצריך(כלוב מוט אולימפי ואולי כמה כבלים) |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אני לא יודע מה אתכם אבל אין כמו להתאמן בבית בלי ללכת 80 שנה ברגל בשביל להתאמן..בלי שאיזה מישהו יתנשם לך בעורף עם ריח של טונה...בלי שמחליטים איזה מוזיקה תשמע בלי כל מיני ילדים מעפנים שבאים למכון בשביל לצחוק ולהכיר כוסיות...
בבית אתה מתאמן מתי שבא לך...אין לך הגבלות (מכון סגור או לא)...הדרכות לתרגילים אתה יכול למצוא באינטרנט או לקפוץ למכון ולברר איך עושים את זה...ציוד שאתה קונה יוצר רווחי מבחינת כסף בסופו של דבר... קיצר יותר נוחו ויותר קל להתמיד אני מכיר כל כך הרבה אנשים שלא הולכים למכון כי כל פעם שהם צריכים ללכת הם אומרים לעצמם אין לי כוח ללכת עד לשם....יעני מה שגורם להם להפסיק להתאמן זה בעיקר האי זמינות של האימון... |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() דיברתי עם חבר שלי לגבי מכון כושר הוא אמר לשלוש חודשים 450 ש''ח והוא אמר שיש שם הכל זה 24 שעות ביממה למשך כל השבוע זה הגיוני?
הוא גם אמר שאפשר לעשות את זה לשעות אז מה כדי ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |