|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
מנהל מחלקת התזונה
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 5,474
כללי:: משה גלעדי
גיל:: 20
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() קילו גליקוגן בממוצע? אולי אצל אתלטים ברמה גבוהה..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אוקי אז שאלת על תפריט אני אוכל בסביבות 2500 עד 2800 קלוריות ביום
מתוכן 115-130 גרם חלבון, מלא פחמימות ושומן בכמות סבירה, יעני אוכל שקדים וגם שניצל מטוגן בשמן זית ורוטב כזה וחומוס ועוד... אבל לא אוכל כמעט שומן לא רווי(אולי קוראים לו שומן רווי, אני מתכוון לשומן החרא...) תכנית אימונים אינטנסיבית מאוד... 4-5 אימונים בשבוע. שותה שייק חלבון אחרי כל אימון יחד עם סקופ אחד של סוכר ענבים ודוחף שם קצת ש"ש. בקיצור שאלת למה עשיתי חיטוב, עשיתי משתי סיבות א. 10 קילו שהורדתי היו מאה אחוז 10 שומן, הייתי שמנדריק עכשיו אני חטוב למדי. ב. כדי להראות טוב. עכשיו אני מנסה לעלות שריר ולהשארח חטוב, אני מודע לכך שקשה לעשות עליה נקייהו חייבים לזלול, אבל אני מתכוון שאני לא רוצה עליה שיהיה לי קשה לרדת ממנה אחר כך.. בקיצור אתם אומרים זה נוזלים שאם אני אעשה חיטוב ישר ירדו בשבוע שבועיים ראשונים של החיטוב? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() בא נסגור על זה שהתנודת גליקוגן ומיים זה 3-4 קילו
__________________
C:\DSC_000087KG |
![]() |
![]() |