|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
סמל מין
|
![]() טוב החלטתי לעבור לab בקרוב אני יעלה את התוכנית החדשה שלי
![]() |
#2 |
סמל מין
|
![]() כמו שאמרתי הנה התוכנית:
A- רגליים- סקוואט כנגד דאמבלים- 4x10 סטיף לג דדליפט- 3x8 לאנג'ים- 3x12 הרמת עקבים בעמידה- 3x10 חזה- לחיצת חזה כנגד דאמבלים- 4x10 מקבילים- 3x8 פלייס- 2x8 שכיבות שמיכה+משקל- 2x12 יד קדמית- כפיפות מרפקים בישיבה יד על הירך- 4x8 פטישים (2 ידיים)- 4x12 b- גב- מתח- מקסימום3x דדליפט קלאסי- 4x10 מסור- 3x8 סופרמן+משקל- 3x12 כתפיים- לחיצת כתפיים בישיבה כנגד דאמבלים- 4x8 הרחקת כתפיים לצדדים- 3x10 חתירה- 3x8 טרפזים: שראגס- 2x10 יד אחורית- הרמת משקולות מאחורי העורף- 3x10 מקבילים צמוד- 3x8 ירידה בספסל+משקל- 3x12 אמות- כפיפות אמות בישיבה- 3x15 בטן- אימון כן אימון לא, כפיפות בטן עם פלטה- 3x12 אלכסונים 3x15 זהו זאת התוכנית החדשה שלי מה אתם אומרים??
![]() |
#3 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
1. ההיתי משנה את בחלוקה את החזה והגב. 2. בטן תעשה באימון רגליים, 4 סטים של כפיפות עם פלטה.
![]() |
![]() |
#4 | |
סמל מין
|
![]() ציטוט:
בנתיים אני מסתדר עם זה אבל בקרוב מתכנן לקנות עוד איזה 20 ק"ג
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה עושה אימון חזה אחרי שתי דקות יש לך כתפיים או שיש לך אימון יד קידמית ולמחרת גב איפה אתה נח יותר ? ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ואז ליד קדמית יש 4 אימונים בשבוע בהפרשים של 24 שעות אחד מהשני כל אימון. בהחלט מתכון מצוין לאימון יתר של היד הקדמית!