|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() יוווווווו שונא את הספורט הזה בבצפר זה כל כך חרטא אחד גדוללללל
אני כבר מתחילת שנה לא משתתף בשיעורי ספורט נתתי לו תרוץ שאני לא יכול להתאמן וכל החרטא הזה יש אישור מרופא בקיצר הוא מביא לי בתעודה איזה 70 75 אבל פשוט אם לא עוברים את הבגרות בספורט אין תעודת בגרות משרד הפנים מביא את התעודה לבצפר אבל הבצפר עצמו לא משחרר את התעודה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() לכל הבכיינים למינהם עם אתם לא עומדים במבחנים ומקבלים ציון גבוהה אז אני מתאר לעצמי אך אתם נראים[אולי עם מסה אבל בקושי יכולים לזוז]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() בתחילת כיתה י"א עשיתי 8.4 זה עניין לא רק של מהירות, אלא גם טכניקה טובה. להתסובב בזמן ולדעת איך לשלוח ת'יד נכון לקונוס
![]() |
![]() |
#5 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() רק אתמול או שלשום אמרתם לכדורגלן הזה שבא לפה שזה שאתה מאסיבי לא מחייב את זה שאתה איטי...
![]() |
#6 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כשבנאדם עובר את הקו עד שהמורה לוחץ על הכפתור שעוצר את הסטופר יכול להוסיף מאיות מכובדות.
![]() |