|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Gay lord
|
![]() אוקיי, הנה הכנתי שני תוכניות תזונה..
אני מקווה שהם יהיו טובות, אם זה לא יסתדר אז אני בסוף יישאר עם אחת, למרות שלא בא לי.. אוקיי הנה הראשונה: תוכנית מספר 1 - ימים: ראשון,שני,שלישי,רביעי. ארוחת בוקר: 4 משמשים מיובשים צלוחית קורנפלקס צ'ריוס כוס וחצי חלב 3% ארוחת ביניים: 4 פרוסות לחם מלא 6 פרוסות פסטרמה כפרית פרי(בננה,אגס,תפוח) ארוחת צהריים: 150 גרם חזה עוף 2 כוסות אורז לבן ארוחת 4: פרי(בננה,תפוח,אגס) נס קפה 2 סוכר לבן/חום רבע כוס חלב ארוחת 16:30/17:00: חצי קופסת קוט"ג 1 לחם מלא 3 תמרים מיובשים כף חומוס ארוחת ערב: טונה במים מקושקשת מ-2 ביצים כף שמן זית חצי לימון ארוחה לפני שינה: חצי קופסת קוטג מרק עוף 1 גזר שקדי מרק. ערכים: קלוריות- 2405 קלוריות פחמימות- 271 גרם חלבונים- 169 גרם שומנים- 62 גרם סיבים תזונתיים- 31.5 גרם תוכנית מספר 2 - ימים: חמישי,שישי,שבת. ארוחת בוקר: צלוחית קורנפלקס צ'ריוס כוס וחצי חלב 3% כף חומוס ארוחת ביניים: 4 פרוסות לחם מלא כף חמאת בוטנים כף ריבת תות שדה 3 פרוסות פסטרמה הודו כף חומוס/כף טחינה פרי(בננה,אגס,תפוח וכ'ו) ארוחת צהריים: 150 גרם חזה הודו 2 כוסות פסטה ארוחת 16:00 כוס שוקו כף טחינה גולמית 1 לחם מלא 2 פסטרמה הודו ארוחת 16:30/17:00 טונה במים חצי לימון גמבה אדומה כפית שמן זית ארוחת ערב: מקושקשת מ-2 ביצים עף שמן זית חצי קופסת קוטג ארוחה לפני שינה: שיבולת שועל מבושל על בסיס חלב כפית שוקולית ערכים: קלוריות- 2245 קלוריות פחמימות- 226 גרם חלבונים- 142 שומנים- 72 סיבים תזונתיים- 29.8 תודה. |
![]() |
![]() |