|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
קח את זה כמחמאה בגלל שאתה סוס לא בטוחים שזה אתה, אם היית שחיף אף אחד לא היה חושב שאתה מזייף. 2. אכן בודדים האנשים בגודל שלך בפורום, אבל הם קיימים. 3. אני בטוח שתוכל לתרום ואני מקווה שתוכל לתרום ולהשתתף בפורום. 4. אמרתי שזה נראה כמו סינטול, חא חשבתי שזה סינטול ![]()
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תסביר לי מה הוא צריך לעשות כדי להוכיח שזה הוא? |
|
![]() |
![]() |
#3 |
יואב טל
כללי:: חובב מושבע על ענף פיתוח הגוף
עוסק ב:: קידום הענף פיתוח הגוף בישראל
חדר כושר: go-active
|
![]() זה הוא אני מכיר אותו אישית הוא לא משקר , הוא אחלה גבר מדריך בחדר כושר ברחובות אם אני לא טועה היה מתאמן בעבר בפיטנס ביחד איתי יש לו שותף לאימונים קטנצ"יק לא יודע אם הוא עוד מתאמן איתו פגשתי אותו לאחרונה במר ישראל בת"א .
בעבר היה עובד באלומיניום . עשה קורס מדריכים וזהו מה הסיפור ? גם לי תמיד סיפר שהוא אף פעם לא רוצה להתחרות יתכן ששינה את דעתו זכותו . סטאס אתה תותח נראה מעולה אמרתי לך את זה כבר פנים מול פנים . ארז ומיכאל עדיין מתאמנים אצל פליקס ? את פליקס המדריך אני מכיר עוד משנת 1989 כאשר היה מדריך בקופף באזור ב" באשדוד גם אשתו מדריכה .
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה שהבן אדם קיים ומתאמן באשדוד הבנו כבר! סבבה? אבל זה לא מוכיח שמישהו לא פירסם סתם את התמונות שלו ומשחק אותה כאילו זה הוא... עכשיו הבנת?
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אם יש אנשים שראו אותו ויכולים לאשר שזהו אז מה הבעיה ?
#6 |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() לא הבנתם תהיגיון?? איך אתם יןודעים שמי שפירסם תתמונות הוא אותו אדם
|
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() זה עוד שקרן
אכן יש בן אדם בשם סטס מאשדוד אך זה לא הוא,הוא פשוט לא יכול להרשם לפורום ולהרגיד שזה עוד שקרן לרוסים שביניכם הנה התגובה שלו על הפוסט http://newforum.israsport.org/forum_...p?TID=12&PN=34 (נא לא לראות מזה פרסום של אתר מתחרה) |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אכן מתחזה ! כמה אנשים יכולים להיות משועממים , תנעלו תפוסט
|
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() יש מצב לתרגום בקצרה?
|
![]() |
![]() |
#10 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ככה שיערתי.
ג'וקי תעשה טובה , תביא לכאן את כל הרוסים הענקים האלו. או שתפנה אותי לפורומים שהם נמצאים בו שמדברים בו בשפה שאני דובר (עברית/אנגלית). תאמר להם שמאד מעניין אותנו ללמוד מהם.
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
#11 |
Banned
|
![]() אני קראתי את מה ש Juk פירסם ! ובקיצור הבן אדן באמת קוראים לו סטאס וכול מה שיואב טל סיפר עליו וזה ... אבל הוא לא היתחבר לפורום ! זה מישהו זייף ושם סתם תמונות שלא שיכות לו !
והיד של סטאס זה לא 52 ס"מ ! וכול הנתונים זה בולשיט ! הינה ההודעה של סטאס Нет конечно!Блять,вот пидарасты!!!!!!Спиздили гандоны!!!!!Жук,срочно дай опровержение!!!!! חחחחחחחחחחחחחחח |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
|
![]() [quote=Bodybuilder]אני קראתי את מה ש Juk פירסם ! ובקיצור הבן אדן באמת קוראים לו סטאס וכול מה שיואב טל סיפר עליו וזה ... אבל הוא לא היתחבר לפורום ! זה מישהו זייף ושם סתם תמונות שלא שיכות לו !
והיד של סטאס זה לא 52 ס"מ ! וכול הנתונים זה בולשיט ! אבל הבחור במת גדול! הינה ההודעה של סטאס Нет конечно!Блять,вот пидарасты!!!!!!Спиздили гандоны!!!!!Жук,срочно дай опровержение!!!!! :):):):) ! בקיצור זה לא הוא , ואיזה שהו ליצן ניכנס לפורום ואיתחיל להיתחזות לאנשים ... נמאס כבר בליאט ... ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
מר ישראל במשקל פתוח ואלוף האלופים נאבבא לשנת 2008, סגן מר עולם לשנת 2009
|
![]() Hevre,tmunot ha ele sheli ve mishegu ganav otam mi atar sheli be safa russit http://newforum.israsport.org. Sliha she ani lo kotev be otijot ivrijot,ein li otam be mikledet.Ani toen,she akol ma she katvu po aljay shtujet,ve ein tipa shel emet.Bakasha le site moderator,tnu li ip ktovet,mi eifo shalhu tmunot,efshar be e-male Dr.Status@gmail.com,kaha ani eda mi ze ha haham a ze.Toda.
|
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() חח זה היה ברור שהוא שואל אם הוא יכול להתחרות ומביא נתונים שלא דומים למציאות
|
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחח והוא עוד שיחק אותה נעלב שלא האמינו לו
|
![]() |
![]() |
#16 |
מר ישראל במשקל פתוח ואלוף האלופים נאבבא לשנת 2008, סגן מר עולם לשנת 2009
|
![]() Toda le Juk,im ze meanjen et mishegu,ani ben 30,gar be Ashdod,mishkal ma she atem roim be tmunot 105 kg,gova 180 sm,ekef jad 50 sm bilvad.
|
![]() |
![]() |
#17 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() "50 בלבד" ..
![]() סוס אתה, מקור להשראה. ![]() שילכו לעזעזל כל המתחזים. |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() יש מלא סוסים בפורום ההוא.
קראתי עכשיו על וולעדיק אחד שם שעשה 552.5 קילו סקוואט אבל לא החשיבו לו את זה... |
![]() |
![]() |
#19 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ולכבוד מה לא החשיבו לו את זה?
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |