|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() היקף יד 38? מה? לי יש היקף 38 ואתה נראה בחצי יד יותר גדול ממני נראלי טעית קצת לא?
|
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
כללי:: אני רק בן אדם
עוסק ב:: שמור במערכת
חדר כושר: שמור במערכת
|
![]() אז כנראה שאתה כמו מני רבים באתר לא יודעים למדוד נכון מודדים באלכסון או לא יודע מה או שאתה ממש גבוה שבשביל להראות יד 38 אתה צריך יד 40+ כל ילד עם היקף יד 34 חושב שיש לו יד 37-38, ככה נראית יד 38 לא פחות ולא יותר בתמונה החדשה שהוא העלה שהיא מהשיא שלו שם הוא היה סביב ה-39-40 כפי שזה נראה, ולנושא חזה, כתפיים וטרייספס מעולים! נראה שלא ירדת כלכך הרבה כל הכבוד.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() היד שלך אולי 38 קר, למה במצב חם זה נראה כמו איזה 40+
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
כללי:: אני רק בן אדם
עוסק ב:: שמור במערכת
חדר כושר: שמור במערכת
|
![]() ענית לעצמך פה על השאלה......... וסמוך עלי שיש הרבה מאוד שלא יודעים למדוד את ההיקף בצורה נכונה ומודדים באלכסון וזה מביא אותם למצב שיוצא להם 2-3 ס"מ יותר ממה שהם באמת, ויש פה כמה שכנראה לא רשמו את הגובה שלהם אז לא תיהיה לי הפתעה למה הם יד 37 ונראו גג 35.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תלוי מה הגובה שלך ...
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים
|
![]() ניראה עדין מרשים מאוד אחי!
וואלה מחכה ליום שתיצא ונמליץ לך על ממתק או 2 ![]() באמת אם אתה ניראה ככה בתור חייל בשירות אז חבל על הזמן אחי עדין ניראה מרשים מאוד! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
![]() מגב שכם טרור :):):):) כמה גומי וגז הייתם מאכילים את הפלסתינאים שהיינו בתוך עין בית אילמא ובקסבה
רימוני הלם כמו מים העיקר לצאת מהסופה לתת גז ולהיכנס :):):):) ,בחוץ זורקים אבנים סלעייםם לא מעניין אתכם |
![]() |
![]() |