|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חחחחחח פוקהונטס פראיירית לידך חחחחחחח איזה בייביליס בייבליידס לא יתנו לו לפרסם תגיד תודה אם תפרסם רואקוטן ![]() |
|
![]() |
![]() |
#42 |
סמל מין
|
![]() חחחחחחח גדול הפוקהונטס והבייביליס, תאמינו לי אלוהים נותן אגוזים למי שאין שיניים הלוואי על כל אחד מאיתנו מכון כזה בבית אם מכון כזה ועוד 3 שנים כל אחד פה כמעט היה יכול לחולל נסים בגוף שלו!!!
#43 |
סמל מין
|
![]() תגיד המפיק עיוור נכון!
#44 |
Banned
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אתה יודע למה יש לי חדר כושר בבית כי אני עובד יש הבדל בן אחד כמוך שכל היום מגיב לילדים בימקום ללכת לעבוד לך תעבוד תרוויח קצת כסף גם לך היהי בבית חדר כושר אבל אתה במקום זה אתה יושב על המחשב לך תעבוד ילד מיסכן |
![]() |
![]() |
#45 |
סמל מין
|
![]() אני לא ארד לרמה שלך, וואלה אתה עובד אז מה אתה רוצה פרס יש אנשים שמעדיפים כרגע להשקיע בלימודים ותאמין לי שאם הייתה באזור שלי עבודה הייתי הולך בכייף, אבל עדיין אני חושב שאם מכון כזה וכל כך הרבה זמן היית יכול להשיג יותר
#46 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() אחלה מסה
![]() למרות שהייתי מהמר יותר על היקף 34-35 זה באמת לא 38. בכ"מ תמשיך במסה! |
![]() |
![]() |
#47 | |
Banned
עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#48 |
חבר פעיל
|
![]() יאלה עומרי צא מפה,אמרתי לך ניפני שנה שכולם פה ירצו ליגמור אותך פחות משעה..ידעתי מה אני אומר יש לך גישה של ילד חרא...שלא נדבר על מה שאתה!!!!!!!. חושב שאתה בסירטונים הישנים שלך ראיתי אותך קופץ ממכונת קביסה..שמע אתה גרוע ביותר,לך לאכול משו.
|
![]() |
![]() |
#49 | |
Banned
עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים
|
![]() ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שיקפוץ מהחלון פעם הבאה ![]() |
|
![]() |
![]() |
#50 |
חבר פעיל
|
![]() חחח אני זוכר איך פעם הרצנו עליו דאחקות בפורום..
|
![]() |
![]() |
#51 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() הוא רק רצה חוות דעת על התמונות , חבורת ילדים..
#52 |
חבר פעיל
|
![]() בלהתחשב בזה שאתה גמד , היד שלך נראת בכיוון של 28 ...
לפחות תביא נתונים מדוייקים.. בהצלחה בהשמך...
#53 |
Banned
|
![]() :):):):) אני מפונק חחח בונה אתה ילד מזה דפוק באמא שלי תראה זה שאתה לא עובד זה משהו אחר מפונק לך תעבוד ילד ניזקז ועם אתה רוצה לדעת ההמדה שיש לי בבית עם המשקולות עליה עולה כמו חצי מאוטו של אבא שלך ועם אתה מכיר מישהו שמכיר אותי תגיד לו שיבדוק עד כמה משקל יש לי בהמדה ככה תראה שזה באמת כמו חצי מהאוטו של אבא שלך תבין אני לא מפונק אני עבדתי יותר ממה שאתה תעבוד כל החיים שלך ימסכן ילד עלוב תראו אתם ילדים מסכנים הרוב פה כל אחד שמדבר ככה לא יפה זהה הקנאה ואתם הורגים את עצמכם ולא את אף אחד אחר אז תמשיכו ככה אולי יצאה לכם משהו מיזה חח ואני מוכן להסים כסף שאני מרוויח כמו אחד ההורים שלכם
|
![]() |
![]() |
#54 |
סמל מין
|
![]() אחי אולי תשנה את הגישה שלך, זה שכולם היו רוצים מכון כמו שלך זה נכון מי לא היה רוצה מכון כזה בבית, וואלה אתה עבדת יותר ממנו בחיים אז הנה אני יספר לך משהו אני בגיל 11 וחצי התחלתי לעבוד כדי להרוויח קצת כסף וגם כדי לעזור להורים שלי כי המצב הכלכלי לא היה טוב באותה תקופה ואני לא השווצתי בזה בחיים ואני גם לא חושב שאני צריך, ומכל זה קיבלתי את הדבר הכי חשוב חוכמה וידע מה שלך כנראה אין, אני מוכן להתערב שחלק נכבד מהפורום פה היה רוצה לפגוש אותך ואני בטוח שברגע שהיית רואה את גלעד אתה היית דופק ריצה לחור שממנו יצאתה. אתה פשוט גבר מאחורי מחשב!
#55 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
#56 |
Banned
|
![]() הקטה המצחיק שאני לא התחלתי בגיל 11 וחצי אני התחלתי בגיל 8
וזה שיש לו גישה מסריחה ככה גם אני יעענה למה יש פה אנשים שהם לא בני אדם |
![]() |
![]() |