|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
משחקים איתם עם גומיות וחארטות כאלו במקום לעשות משהו באמת אפקטיבי אחד מהם אפילו מייחס לעצמו תואר "מומחה בפיתוח גוף" חחחחחחחחח שחיף מת גרוע טמבל שלא יודע מה הוא אומר אפילו הוא מזיין לאנשים ת'שכל בצורה לא נורמאלית כל פעם אנשים באים אלי ואומרים לי מה אבל הוא אמר שככה וככה ולא צריך לעשות את זה וצריך לעשות ככה פשוט בושה למקצוע! ועל זה ה"מומחה" לוקח סביבות ה-150 שקל.... ד"א....ברוב המוקומות לוקחים למאמן 50-70 שקל לאימון אישי שהוא עושה אצלם בחד"כ
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים
|
![]() ציטוט:
![]() במכון כושר הקודם שלי היה אחד מדריך רוקד סלסה נישבע לך בעניים שלי אם האנשים שהוא היה מאמן אומר זה חימום חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ![]() ![]() ![]() אין יש מדריכים היום שצריך לרצוח אחי!!!! ודרך אגב ראיתה תהודעה שלי במסנג'ר ???תבוא לחיטובים אחי אני יראה לך אם מי לדבר איך מתאים לי שתהיה מאמן שם רק פצצות לפנים לפני סקוואט אתה תיתן לי! נערך לאחרונה על ידי Pro_XXL_Universe, 22-12-08 בשעה 12:55. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
|
![]() ציטוט:
אתה לא מבין איך הרגת אותי כשאמרת לי את זה פעם ראשונה בסוף כבר אין לי זמן לעוד מקום עבודה...אני משתלט על החד"כ שלי לאט לאט ![]()
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
כללי:: עילי צרור
חדר כושר: פיטנס בתים
|
![]() ציטוט:
גם כשגיא ראה אותו הוא התחיל לצחוק עליו.
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() יאיר אחי היום שכחתי לקחת ממך את המסן שלך, תשאיר לי אותו פה.
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים
|
![]() ציטוט:
majorgilad@walla.com ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
אזהרה ראשונה - שימוש בשפה לא נאותה על גבי הפורום
כללי:: שייקה
עוסק ב:: ג'ודו
חדר כושר: V-Life
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() ציטוט:
למרות שזה לא הפורום לזה הייתי חייב....תמשיך ככה בקרוב תמונות עדכניות שלי ![]()
|
![]() |
![]() |