|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
Banned
עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים
|
![]() ציטוט:
הוא סמטרי,יבש כמו אבן,מאסיבי לגובה שלו ניראה בן ****! אבל מה לעשות אחי אני לא יכול לפרגן ולעודד בן אדם שלדעתי לקח את התואר לא בצדק..ולא משנה כמה יעירו לי דעתי לא תשתנה,המילה "לצערי" מתבססת אך ורק על העובדה הזאת שציינתי איזה 100 פעם כאן בעבר שהתחרות הייתה בחסות מאסל טק זה דבר ראשון הספונסרים של מר אולימפיה החדש ![]() ודקסטר חתום על חוזה אם פלקס מגזין..והוא בנוסף נחשב wieder athlet(רשמתי נכון?ספורטאי ויידר)ככה שיתיחסו אליו פוליטית הרבה יותר טוב מאשר לphil heath שחתום אם md והוא לא wieder athlet וגם אני וגם אתה וגם כולם ראינו מי ניראה יותר טוב בתחרות. מה לעשות אחי זאת הדיעה מצטער אם אני מרגיז אותך או מישהו אחר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
כללי:: עילי צרור
חדר כושר: פיטנס בתים
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הוא ודקסטר משתמשים באותם החומרים(של מאסל טק) אז לא ניראלי שזה בגלל זה קראתי את זה ב"מאסל אנד פיטנס" וכתוב אותו הדבר גם "בפלקס"
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
1.פיל הית' 2.דקסטר 3.קאטלר אבל בגלל שלפיל אין חוזה עם מאסל טק אז הם עשו ככה: 1.דקסטר 2קאטלר 3.פיל הית' |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אם בארזים נפלה שלכת מה יגידו עזובי הקיר? ![]() (דיי בטוח שהייתה לי טעות בפתגם אבל אני מקווה שהבנת את העיקרון)
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
...אזובי הקיר. אזוב זהו צמח טפיל שגדל בין סדקים בקירות למיניהם וגזעים בחיפוש אחר לחות. עזובי הקיר אלה מי שהקיר עזב אותם... רוני קולמן הוא די קיר אז ניתן למצוא הגיון ![]() אגב אני די בטוח שזה שלהבת ולא שלכת, שכן אם חלה שרפה בארזים, רמי המעלה במטאפורה הנ"ל, מה יעשו אזובי הקיר-החלשים לפי המטאפורה הכללית בביטוי. קצת לשון עברית לפני הסטים הכבדים! ![]() |
|
![]() |
![]() |