|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() לא יכול לומר ששמעתי על האבקה המדוברת , אך אני משתמש באופטימום והיא מעולה . טעם שוקו .
באופן עקרוני לא הייתי לוקח סיכון עם מה שאני מכניס לגוף שלי, זה דבילי. אופטימום אני יודע שהיא חברה מעולה, עם תעודות ושם שנחשב. לא צריך מעבר לזה כלום האמת
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מאסל מילק זאת אחת האבקות חלבון הכי נמכרות בארהב היא ואופטימום אבקה מצויינת היה לי את המונסטאר מילק תקשיבו חברה!!! בחיים שלי אבל בחיים שלי!~!! לא טעמתי כזאת אבקה טעימה בכול מנה יש גרם וחצי קריאטין ויטמינים ומינרלים והכי חשוב סביב ה30 גרם חלבון עד עכשיו טמעתי כמעט כול סוג אבקה אפשרית ה3 הכי טעימות שטעמתי בחיים שלי מונסטאר מילק טעם שוקו סינטה 6 של bsn טעם שוקו אופטימום טעם שוקו מקום שלישי ומי שטעם סינטה 6 יודע איזה טעם אלוהי זה חשבתי שאני לא יטעם דבר יותר טעים מזה אבל תנסו את המונסטאר מילק וראו שלא תתאכזבו ![]()
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() גבר אני אחרי אימון שותה שתי סקופים של חלבון +שתי סקופים סוכר ענבים
במקרה החבילה שיש לי עכשיו זה קרם עוגיות של אופטימום ואני יכול להגיד לך שום דבר לא מתקרבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב למונסטאר מילק