|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
צח אתה ילד הומו! לקקן תחת מסריח!מה אתה עושה פוזות לפני חודש ליקקת ללירות תתחת! שחיף מסריח! כל הודעה אתה יורד עליו ולחשוב שעוד פירסמתה אשכול וכתבתה בו "תודה ענקית ללירון שתמך בי ועזר לי" שחיף צבוע! |
|
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() לא צבוע ולא כלום ואתה תוריד תאף שלך יחתיכת אוכל בתחת שוקל 65 ואתה חושב שאתה יזזה סוס... תרגע מבין לא אכפת לי איך אתה נראה לירון עושה שטויות כל הזןמ ומתנשא חש מעצמו .
|
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עוד 10 שנים לא יהיה לך גוף אפילו דומה לשלי!אני 65 קילו על גובה 1.72 והמשקל נמוך יחסית ביגלל הרגליים שעכשיו משתפרות מהר מאוד! ואתה איזה 70 קילו על 1.85 ישחיף מת אתה תת משקל!אתה כל הזמן יוצא על אנשים אבל לך אין כלוםםםםםםם!וזה מה שמעצבן! בחיים לא יהיה לך חיטוב כמו שלי פרופורציות כמו שלי ואסתטיקה כמו שלי אתה סתם פלצן! ואני לא עושה פוזות אני בחיים לא יגיד למישהוא משהו רע...אני תמיד מנסה להביא לאנשים מוטיבציה להתקדם ולהשקיע!אבל אתה הומו שצריך להרוג אותו! ואל תנסה להגיב לי אפילו שחיף ****** אתה אפילו לא נחשב אחת שמתאמן היקף יד 30 חברה שלי הוקפת אותך! |
|
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
כללי:: אני חתיך
חדר כושר: קאנטרי קלאב לזקנים בלבד!
|
![]() ציטוט:
the one אני לא מבין לפני זמן מה ליקקתה ללירון תתחת כמו ועכשיו כולך יורד עליו!? או שנדפקתה או שאנסו אותך....
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() אני חושב שהפוסט הזה הגיע לסיומו ...
אם אתם לא מסוגלים לדבר לעניין, וחייבים לקלל אחד את השני כמו ילדים קטנים . אז פשוט נמנע מכם מלהגיב . אם יפתחו פוסטים שמכילים בתוכם קללות כאלה שנית , אני אישית אעיף כל אחד מכם לקיבינימט...