|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() טווח חזרות של מעל 15 כבר משויך לטווח שעובד על סיבולת והדגש על היפרטרופיה (עלייה במאסת שריר) הוא קטן
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
בעיקר שאתה מדבר על סקוואטים יש המון מתאמנים בכל הרמות שלא הצליחו לעבור plateu עד שהתחילו לעשות סקוואטים בחזרות גבוהות יש תכניות שלמות שבמרכזן עומד הסקוואט של 20 חזרות, אתה לא יכול להסתכל רק מצד גירוי סוג סיבים חזרות גבוהות בתרגילים כמו סקוואט או דדליפט יכול לשים לחץ גבוהה על מערכת העצבים, מה שיכול להביא להיפטרפיה טובה מאוד אם אתה רגיל לעבוד בחזרות נמוכות
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אז להתחיל לעשות את התוכנית?
או לשנות משהו ? אני יעשה אותה 3 פעמים בשבוע, והאם כדאי ללכת עם התוכנית הזאת עד סוף השנה? כי בסוף השנה אני הולך לחדר כושר בבית ספר גם ל3 פעמים בשבוע. אז אשמח אם תגידו לי אם צריך להחליף את התוכנית אחרי זמן מסויים.. תודה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
לא אמרתי שאי אפשר לעבוד בכזה טווח חזרות, כמובן שאפשר, אבל הדגש יהיה יותר על יכולת סבולתית מאשר היפרטרופיה |
|
![]() |
![]() |