|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
אזהרה ראשונה - שימוש בשפה לא נאותה על גבי הפורום
כללי:: שייקה
עוסק ב:: ג'ודו
חדר כושר: V-Life
|
![]() ציטוט:
מי שמעניין אותו לגבי הישגים שלי: שנה שעברה היו 2 קריטריונים + אליפות ישראל.. שני הקריטריונים הראשונים 3 מועמדים חזקים שהיו: אני, אחד שקוראים לו פריד ועוד אחד אלון.. תמיד ניצחתי אותם.. בקריטריון הראשון שלי היה לי קרב נגד פריד על ה10 שניות הראשונות זרקתי אותו בטה גורומה עשיתי לו יוקו ועוד יוקו.. פתאום דקה לסיום באתי לגלגל אותו עשיתי תנועה לא נכונה ועפתי אחורה והוא ניצח התבאסתי אחושרמוטה כי כל הקרב שיחקתי איתו והייתי פי 100 יותר טוב.. לא נורא, קריטריון שני לא הייתי במיטבי ניצחתי את כולם הגעתי לחצי נגד אלון הייתי עייף וחלש באותו יום לא הרגשתי כל כך טוב ולא הייתי במיטבי.. כל הקרב שלטתי ותקפתי אותו עשה לי איזה תרגיל מטומטם הפיל אותי בניקוד הכי נמוך אחרי זה כל הקרב ברח והיתחמק.. פריד ניצח אותו בגמר =] דורגתי 3 ו 3 בשני הקריטריונים.. פריד טס לתחרויות בחול במקומי עשה תחרויות יפות רק חבל שכל לפני תחרות הוריד 6 קילו והיה עייף בסוף הוא דורג 7 באירופה... אליפות ישראל היה לי 6 קרבות ניצחתי את פריד ואת אלון רחימא בתוך חצי דקה אבל זה כבר לא עזר לי.. תמונה: ![]() 55 ק"ג 1. עקירב שי (שוקי קואז) 2. פליקר טל (שוקי קואז) 3. אקיביס אלון (אריה מכאלובסקי) 3. רחימא אלון (אורן סמדג'ה) 5. פריד ולאיחמדוב (ליאור לנדסברג) 5. נמרוד הראל (עומר יצחקי) סליחה על החפירה יום טוב.. נערך לאחרונה על ידי שייקה, 08-12-08 בשעה 23:19. |
|
![]() |
![]() |