|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
מושעה
|
![]() קודם כול אני מבקש מהמנהלים שלא יעבירו את האשכול בבקשה פתחתי אותו פה כוונה.
נתונים עליי. מטר 58(גמד) שוקל 66-65 קילו על 18 אחוז שומן בערך או יותר. היקף יד 35-36,עוד חודש וחצי מסה,ואחרי זה מתחיל חיטוב רצחני. אחרי חיטוב ישאר מימני משהו חח? מטרה להיות על אחוז שומן 7-8 אחוז על איזה תרגילים אתם ממליצים לבטן כדאי שיהיה אלכסונים,ו 8 קוביות. אני עוד מעט מתחיל חיטוב ארוך וקשה, ואני רוצה כבר בקיץ להיות אם משולש ו8 קוביות. אין לי חשק שיהיה לי רק 6 קוביות ![]() אז אם אתם מכירים תרגילים טובים תגידו לי. אני רוצה אלכסונים כאלה http://shx-filer.shox.co.il/shx_imgs.../4/389/177.jpg http://shx-filer.shox.co.il/shx_imgs.../4/575/405.jpg כמו של מאיר ההומו הזה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() בעיקר גנטיקה ואחוז שומן
בקשר לתרגילים כפיפות בטן עם משקל זה אחלה דבר (אם עושים את זה נכון) הרמת רגליים עם משקל כפיפות בשיפוע לצדדים ויש עוד מלא מלא צריך לגוון מדי פעם לעשות בחזרות של 15-20 והעיקר לעשות נכון זה הכי חשוב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מושעה
|
![]() כפיפות לצדדים זה לא עושה את הגוף רחב ?
אני לא רוצה להיות באיזור הבטן תחתונה רחב. אני רוצה משולש, אלכסונים,וקוביות. בכול מה שקשור לתרגילים של הבטן אני מעפן. לא ממש היסתכלתי על זה כי אני הרבה זמן במסה. ערכתי נתונים. נתונים עליי. מטר 58(גמד) שוקל 66-65 קילו על 18 אחוז שומן בערך או יותר. היקף יד 35-36,עוד חודש וחצי מסה,ואחרי זה מתחיל חיטוב רצחני. אחרי חיטוב ישאר מימני משהו חח? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() קודם כל אחי אתה צריך חיטוב יסודי כדי להגיע לרמה כזאת...זה אחד בעיקר אם אתה על 18 אחוז שומן..
דבר שני גבר במהלך החיטוב תשתדל לעבוד על הבטן תוך כדי התמדה באירובי וטאחלס זה לא כלכך משנה אילו תרגילים אבל לדעתי עדיף שתעבוד אם משקל על הבטן מאשר אם מלא חזרות.. בכל אופן בהצלחה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
אני עובד עם גיל גרנות,אז אני סומך עליו בקשר לחיטוב ![]() כמה בערך יורדים במשקל בחיטוב ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
וגם אם אתה בחור שיש עליו הרבה נוזלים מכל סיבה שהיא..חחח אז אתה תירד מלא במשקל אחי לפי דעתי משקל זה לא כלכך פונקציה אני לא מסתכל על זה בחיטוב זה לא מענין אותי..אני רק מסתכל על כמה שומן מעפן עף לי מהגוף ![]() והכי חשוב אחי תעמוד בתפריט שגיל נותן לך ככה רק תצליח מהר יותר ![]() בהצלחה איש |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
מושעה
|
![]() תודה אחי..
ודרך אגב אני רוצה להגיע ל8-7 אחוז שומן ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אלכסונים כמו ל הו## (מאיר) הזה לא יהיהו לך ! כול אחד והגנטיקה שלו ! ולא משנה איך תעבוד על הבטן ! מצתאר עם ביאסתי אותך ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
רית פעם איך אני נירא אחי ? על תסיק מסקנות מהר ![]() תודה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() 8 קוביות אולי יהיה לך אולי לא זה תלוי בגנטיקה , את האמת שמעתי שיש דרך לאמן את החלק התחתון של הבטן למרות כל מה שאמרו אבל אני לא בטוח
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי משקולות מתברגות ועוד לא הבנתי איך לעבוד עם המשקולות לבטן.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() זה לא קשור זה גנטיקה בלבד
למי שלא יהיו 8 ריבועים יהיו לו 4 או 6 ריבועים גדולים יותר פשוט אני מכיר דרך שזיינה לי את האלכסונים עד שהם היו תפוסים ! תעשה כפיפות בטן עם משקל מאחורי הראש ( אם אתה מצליח עם יותר מ5 קילו אני מניאק) רגליים ב90 מעלות כאשר השיפוע הוא שלילי, ותעלה עד למעלה כמובן תוציא אוויר שאתה עולה
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אתה יכול להגיע לתוצאות כאלה גם בעזרת ניתוחים:
יש ניתוח שבו פשוט מוצאים ושואבים את כול השומן בבטן ומבליטים תריבועים של הבטן . ויש ניתוח עם אני לא טועה מחדירים איזה שהוא חומר או סיליקון או משהו אחר אני לא סגור על עצמי ומגיעים לתוצאות כאלה. קראתי את הדברים הללו באיזה כתבה בעיתון . |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() תגנטיקה של האלכסונים רואים שמכנסים תבטן פנימה כזה...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() בלי קשר אם אתה רוצה לשפר את הבטן תעבוד עליה בעלייה במאסה ולא כמו כולם שרק בחיטוב נזכרים לעבוד על הבטן בטן זה כמו כל שריר ובחיטוב אני בספק עם הקוביות יגדלו אולי זה רק יראה ככה כי תרד באחוזי שומן
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() למה סתם להגיד?
אם תעשה סקוואט ודדליפט יהיו לך 8 ריבועים!!!
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |