|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() מה גם שחלב זה לא בריא, ברגע שעברנו את גיל הינקות הגוף מפסיק לייצר אנזים מסוים שמפרק את הלקטוז והגוף לא יכול לעקל אותו בצורה טובה, אם בכלל. מכיר אנשים שיש להם רגישות ללקטוז? זה בגלל אותו אנזים שאין לנו, רק שאצלם זה משפיע בצורה חמורה ובדרך כלל זה מגיע ביחד עם חיידק שנקרא אליקובקטר פילורי. |
|
![]() |
![]() |